• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Frisk Asker
FRI

Et skikkelig toppoppgjør

Lørdag er det duket for en skikkelig toppkamp i CC Amfi. Serieleder Frisk Asker kommer på besøk og tredjeplasserte Storhamar går for å tette luka til førsteplassen.

Frisk har hatt en drømmestart på sesongen med seks seire av sju mulige. Kun Vålerenga har klart å sette en stopper for de oransje og svarte med 4-1 i Askerhallen. Ellers har de plukket lagene nedover på tabellen en etter en med stor selvfølgelighet. Senest på torsdag ble Stjernen tatt hånd om på solid vis med 4-1 i Fredrikstad. Bobby McIntyre og Hampus Gustafsson topper poengligaen med hhv. 13 og 10 poeng og ingen har scoret fler enn Frisks 27 mål hittil i høst, 12 baklengs er nest færrest i ligaen. Det er et lag med flyt og selvtillit som kommer til Hamar.

At det kommer et toppoppgjør nå kan være en bra sak for Storhamar. Mens det har variert en del mot lag man forventes å dominere mot har det fungert langt greiere mot god motstand. Både i treningskampene og ikke minst seriestarten har konsentrasjonen og formen holdt seg langt bedre i kamper med høy intensitet og nerve. For ordens skyld har Storhamar scoret nest flest i serien med 23, men de har i tillegg en kamp mindre spilt enn Frisk. Det kan bli en skikkelig underholdende kveld i CC Amfi.

Kampstart er klokka 16.00 og om du ikke har fått billetter kan du se kampen på TV2 Sumo. Husk også studio på Facebook fra klokka 15.