• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Storhamar
STO

Krigeseier i Sarpsborg

Storhamar var hakket giftigere enn Sparta i en tett kamp og tok med seg en smakfull 3-2-seier hjem til Hamar. Det ble også kampen for å sprekke nullene i målprotokollen hvor både Eskild Bakke Olsen og Rasmus Ahlholm scoret sine første for sesongen. Sistnevnte ble atpåtil matchvinner halvveis ut i tredje periode.

Storhamar dundret på fra start, men slet med å få de klare sjansene. De var det hjemmelaget som hadde i åpningsminuttene, men Viktor Kokman var på jobb. Etterhvert jevnet kampen seg ut uten å bli noen skyttergravskrig. Slurv på linjene fra de gule og blå ga hjemmelaget noen fler sjanser og etter å ha slått unna et undertall løsnet det for dem. Öhman scoret med fire minutter igjen av perioden. Den ledelsen ble imidlertid ikke med inn i garderoben. To kjappe utvisninger til de blåkledde var det Storhamar trengte og med 20 sekunder igjen av perioden kom 1-1. I det Sparta fikk innpå den fjerde spilleren sendte Eskild Bakke Olsen pucken via back og keeper for sitt første mål for sesongen. Tidligere i perioden forlot Lundell Noer isen med en skulderskade, noe som var ei strek i regninga.

Midtperioden startet med et heller dårlig overtall for Storhamar, men ikke lenge etter de var fulltallige kom likevel målet. Mikael Zettergren fyrte av gjennom trafikken og sendte pucken via stolpen og inn. Nå var det imidlertid de som begynte å pådra seg utvisninger, tre på rappen. Undertallet var imidlertid upåklagelig og det ble med et par sjanser til hjemmelaget. Etter å ha spilt seg til et par gode sjanser uten uttelling glapp det bakover i stedet. Karlsen fikk gå utforstyrret og satte opp Emil Lilleberg som dundret inn et flott direkteskudd. Storhamar fortsatte å kjøre, men tross en mann mer på isen i sluttminuttet ble det ikke noe mer før pause.

Sparta gikk hardt ut i tredje, men møtte veggen i Kokman. Etterhvert skiftet momentumet litt og Storhamar kom opp og fram igjen. Sånn skiftet det litt fram og tilbake og hjemmelaget prikket blant annet stolpen. Så, litt over halvveis i perioden kom det som skulle bli avgjørelsen. Normann måtte gi retur på et hardt skudd fra Patrick Thoresen og på returen dukket Rasmus Ahlholm opp og dyttet pucken i tomt bur. Sparta jobbet knallhardt for å ta igjen det tapte, men hamargutta jobbet eksemplarisk i egen sone. På slutten ble det mye icing og en del press før hjemmelaget pådro seg en utvisning med 2.23 igjen. Det holdt til å hjelpe SIL over linja til tre fine poeng.