• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Storhamar
STO

Bare å fortsette å kjøre

Storhamar har levert to finfine kamper på rad med en overbevisende bortekamp mot MS på torsdag som høydepunkt. Lørdag går turen til Sarpsborg før landslagspausa. Da er det bare å fortsette i samme spor for å kunne gå inn i ei tøff treningsuke med en god følelse.

Sparta har vært en litt lumsk motstander for Storhamar de siste sesongene. Sjur Robert Nilsens mannskap kjemper alltid hardt og har fire jevnt besatte rekker som aldri gir opp. Så langt i sesongen har det gått litt opp og ned for det unge mannskapet som står med fire seire og fire tap på de åtte første kampene. I flere av oppgjørene kan de sies å ha fått dårlig betalt for hardt arbeid. De hadde spillefri i torsdagsrunden og har dermed fått ei hel uke å forberede seg til denne kampen etter seier over Lillehammer på straffer forrige helg.

Kampen blir også et oppgjør mellom mester og svenn. De siste sesongene har Storhamar-sjef Anders Gjøse vært assistenten til Sjur Robert Nilsen i Sparta. Det kan nok tenkes at lærlingen har god lyst til å gi læremesteren en smekk på første forsøk. Storhamar har vist stigende form den siste uka med to fine seire fra to vanskelige kamper. To baklengs på oppgjørene mot Frisk og MS er veldig gode nyheter for det defensive. Målfesten mot MS, et resultat av godt trøkk gjennom tre perioder, veldig lovende for det offensive.

Kampstart i Sparta Amfi er klokka 18.00 og du ser kampen på TV2 Sport 2 og TV2 Sumo.