• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Lillehammer
LIL

Ahlholm fikset seieren

Det så stygt ut da Lillehammer tok ledelsen med to mann mindre snaut halvveis i tredje periode. Da steg Rasmus Ahlholm fram og vendte det hele. Forwarden som har slitt litt denne høsten gjorde først 3-3 før han avgjorde i sudden death og sørget for to poeng på en litt dårlig dag.

Det begynte riktig så rufsete for Storhamar som pådro seg to tominuttere før tre minutter var gått. Det var en mulighet gjestene ikke lot gå fra seg og Stormli pirket inn en retur. Starten preget kampen en del og det tok tid før hjemmelaget kom over på offensiven igjen. Et overtall var det som skulle til og halvveis i perioden kom utlikninga på det som var lagets første sjanse. Kokman satte i gang med en langpasning, Salsten spilte inn Simen André Edvardsen som klinket til på direkten. Nå ble det mer og mer Storhamar utover perioden, uten at det ble de helt enorme mulighetene. Lillehammer hadde på sin side et par muligheter som testet Kokman. 24 sekunder før pause gikk hjemmelaget i ledelsen for første gang. Bakke Olsen gravde fram en puck langs vantet og spilte opp Sondre Bjerke på blå. Den tidligere Lillehammer-spilleren klinte i vei et skudd som gikk forbi en dekket Partanen. Hans første i gult og blått.

Midtperioden ble en rotete affære med lite å skrive hjem om. Ingen klarte å rive til seg noe overtak, tross noen sjanser i overtall. De beste målsjansene kom gjestenes vei. To ganger kom de alene mot Kokman. Han vartet opp med en herlig redning og et friskt brudd. Tre minutter før pause glapp det imidlertid litt for keeperen og Holmstrom fikk en grei jobb med å gjøre 2-2.

Tredjeperioden tok av etter rundt seks minutter. Lillehammer var i overtall da de dro på seg to utvisninger på rappen. Med en mann mindre gikk de på kontring og innen de kom til avslutning var de to mann mindre. Mål ble det likevel. Storhamar reiste seg meget raskt fra tilbakeslaget og utliknet bare sekunder senere da Rasmus Ahlholm feide en puck via Partanen og i mål. Ikke lenge etterpå ble det rene utvisningsfestivalen som blant annet endte med at Djupvik Løvlie og Fosse ble sendt i garderoben. Begge lag hadde sine muligheter til å avgjøre i andre halvdel av perioden. Vi nevner blant annet en miss alene med keeper fra Cangelosi og et skudd i tverrligger fra Rønnild. Det ble dog ingen som klarte å bli den store helten og dermed måtte det jobbes overtid.

Der var det Lillehammer som åpnet friskest, men fant ikke åpninger. I stedet la Rasmus Ahlholm ut på langtur og fraktet pucken langt inn i gjestenes sone før han sendte ut til Patrick Thoresen. Kapteinen takket for pasningen og sendte den tilbake til en litt overrasket nummer 40. Han summet seg raskt og klinket pucken i mål bak en utspilt målvakt. Dermed ble det to poeng på en litt dårlig dag og det er noe å ta med seg.