• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

En solid midtperiode avgjorde

Storhamar fikk tidvis nok å bite i mot Stjernen, men en fryktelig imponerende midtperiode bikket det hele i hjemmelagets favør. Stjernen truet med å komme inn i kampen igjen med to reduseringer, men ble stanset. Patrick Thoresen gikk i front med fire assist!

Det ble en åpen og underholdende førsteperiode som kunne deles i tre faser. De første fem minuttene hvor det var helt jevnt, så ti minutter hvor Storhamar bosset før Stjernen tok taktpinnen de siste fem minuttene. Begge lag skapte en del sjanser, men fåtallet av dem ble skikkelig farlige. Begge målvaktene var alerte og dro fram noen fine redninger. Ironisk nok var det i Stjernens beste periode at Storhamar scoret periodens eneste mål. Gjestene pådro seg en utvisning og da tok det kun fire sekunder før pucken hang i garnet. Rasmus Ahlholm spilte inn Sander Vold Engebråten som fikk overraskende god plass. Den unge backen avsluttet som en dreven forward med en lekker backhand og kunne slippe jubelen løs for sitt første seniormål i karrieren.

Målet var det som skulle til for å løfte Storhamar så det ut til og i midtperioden var det snakk om enveiskjøring. Minuttet ut i perioden ble også ledelsen doblet. Martin Rønnild sendte en puck på mål fra skrått hold og den snek seg inn via keeper Arntsen. Hjemmelaget radet opp sjanser og det var nesten utrolig at det gikk over sju minutter før neste puck satt i garnet. Patrick Thoresen fikk en dobbeltsjanse han ikke fikk omsatt, før han til slutt satte opp Ahlholm som kunne dytte inn nummer tre i tom kasse. Nå gikk det kun et par minutter før neste. Christian Larrivée, som så mange ganger før mot Stjernen, spant rundt og vispet pucken i mål. Gjestene tok timeout og kom litt mer inn i det. Med fem minutter igjen utnyttet de et overtall og var i tillegg nær en ny redusering i sluttminuttene.

Med en ny Stjernen-redusering etter bare to og et halvt minutt ble det litt nerver i Storhamar-laget. Gjestene kjørte på og truet flere ganger med å redusere ytterligere. En utvisning i denne perioden var det siste hjemmelaget trengte. Undertallet ble imidlertid drept og ga nytt momentum. Da man kort etter fikk prøve seg i overtall sjøl var alt på stell igjen. Patrick Thoresen la en fin en til styring og Robin Dahlstrøm gjorde jobben som ble forventet av ham. Det satte kampen og selv om Stjernen jobbet helt inn kom de aldri nærmere. Med powerplay de siste to minuttene valgte de å satse alt på ett kort og det endte som det ofte gjør. Thoresen spilte fri Ahlholm som lett kunne score sitt andre.