• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Søndag Søn 17 Januar Jan
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Klare for revansje mot Stjernen?

For en måned siden slurvet Storhamar bort poengene mot Stjernen og gikk på det ene av sesongens to tap så langt. Torsdag kommer første muligheten til å rette opp i det.

Det har vært en sesong med mye opp og ned for Stjernen så langt. Fra flaut hjemmetap mot Grüner til utklassing av Stavanger Oilers. Sjuendeplassen de ligger på i skrivende stund er nok et stykke under ambisjonsnivået, men i en jevn serie er det bare tre poeng opp til fjerdeplass. Det er garantert et sultent mannskap som besøker CC Amfi på torsdag. Borteformen til de røde og hvite har vært svak så langt i sesongen med kun to poeng på fem kamper. Det er en trend de nok også vil være ivrige på å rette opp fortest mulig. Backen Andrew O'Brien signerte på nytt for klubben denne uka, men vil ikke være klar denne gangen

Storhamar har bygd opp ei fin seiersrekke på seks kamper og vil være veldig interessert i å forlenge den og henge med i den jevne tabelltoppen. Serieleder Frisk Asker har ei luke på fire poeng med en kamp mer, mens Vålerenga på andre er ett poeng foran. Med to møter med dem på ei uke vil det være viktig å holde følge. Det forrige møtet med Stjernen hadde som nevnt ulykkelig utfall for de gule og blå. En rekke missede sjanser og defensivt rot sendte de under med 1-3 før det løsnet i tredje og ledelsen ble jevnet ut før et underlig straffeslag førte til avgjørelsen for hjemmelaget. Nå gjelder det bare å holde på formen og slå tilbake etter tapet.

Kampstart i CC Amfi er klokka 18.30 og om du ikke er blant de heldige som har fått billett kan du se kampen på TV2 Sumo. Husk også studio på Facebook fra 17.30.