• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Storhamar
STO

Proff forestilling i nord

14 november har budt på en fryktelig rekke med tap mot lag i bunnen av tabellen for Storhamar gjennom historien. Det spøkelset var tydeligvis ikke med på flyet til Narvik hvor de gule og blå tok en solid 3-0-seier. Bortsett fra en litt lurvete periode i andreperioden hadde de full kontroll. Rasmus Ahlholm noterte seg for to nye mål.

Begge lag gikk hardt ut og byttet på å utveksle korte, hissige, angrep. Det ble lite farlige sjanser av det, men etterhvert skrudde Storhamar til og fikk noen farligheter. Etter snaue ni minutter trodde Narvik-keeper Fröberg nok at han hadde pucken, men målsniken Simen André Edvardsen luktet at den lå fri bak ham og fikk lirket den inn. Tre minutter senere jobbet Patrick Thoresen pucken fri ute ved vantet og spilte Eskild Bakke Olsen på blank. Han holdt inne lenge og lot keeper gjette før han vippet ut til Rasmus Ahlholm som med største enkelhet kunne doble ledelsen. Selv om Narvik på ingen måte ga opp og testet Kokman ved et par anledninger var det Storhamar som dominerte og var nærmest ytterligere nettsus resten av perioden.

Midtperioden gikk ikke like greit for seg for de gule og blå. Narvik gikk knallhardt ut og smekket en i stolpen etter bare få sekunder. Kampen bølget litt fram og tilbake, men det var utvilsomt hjemmelaget som hadde flest farligheter. Det ble ytterligere et stolpetreff og en kjemperedning for Kokman. Men som så ofte for lag som sliter litt er marginene i mot. I stedet for en nødvendig, og vel også fortjent, redusering var det Storhamar som økte ledelsen. Rasmus Ahlholm ledet an på en overgang, fikk pucken og klinket inn et skudd nede i hjørnet. Storhamar fikk umiddelbart et par nye sjanser de ikke tok før hjemmelaget fikk en gyllen mulighet mot slutten. Storhamar pådro seg to raske utvisninger og endte opp i tre mot fem i halvannet minutt. Den største sjansen tilfalt imidlertid Jimmy Andersson som kom fri rett fra boksen. Avslutningen fikk han imidlertid ikke mellom stengene.

Storhamar hevet seg voldsomt i de siste 20 igjen og det hele ble en ren formalitet. Det eneste som manglet i denne perioden var ytterligere scoringer og det er nesten utrolig at det ikke ble noen. De gule og blå dominerte totalt og radet opp målsjanser, men fikk altså ikke uttelling. I periodens eneste undertall skapte de tre gedigne muligheter. Seieren var aldri truet og Narvik hadde knapt en farlig avslutning på mål de siste 20. Viktor Kokman kunne notere seg for sin andre shutout i SIL-drakt.