• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Storhamar
STO

Tap på Jordal

Storhamar ga så godt de hadde, men det strakk ikke helt til i en smått dramatisk kamp i VIFs nye storstue.

Det var bare som forventet at det ble dramatikk når Storhamar besøkte nye Jordal Amfi for første gang. Det store samtaleement kom snaut halvveis i perioden da Patrick Thoresen og Axel Eidstedt barket sammen i tungvektsoppgjør. Begge ble sendt i garderoben og forutsetningene ble umiddelbart forandret. Selve kampen var variabel i kvalitet og det ble ikke all verdens sjanser noen vei. VIF hadde pucken og spillet mest, ikke minst siden Storhamar pådro seg litt vel mange utvisninger. Kokman hadde en viktig redning eller var det ikke mye for keeperne å ta tak i.

I midtperioden ble det brått mer sving på spillet. Kampen trengte åpenbart et mål og det kom før to minutter var gått. Sondre Bjerke ble spilt fri rett fra utvisningsboksen og gjorde ingen feil alene med keeper. Snart fikk de gule og blå sjansen i overtall også, men tross bra spill fikk de ikke omsatt. I stedet tok VIF over igjen og etter langt og tungt press inne i sona fikk Røymark i vei et skudd som smalt inn via stolpen. Samme mann utnyttet et salig rør i Storhamars sone hvor pasninger gikk i alle retninger og dommer lå på isen. 2-1 VIF i undertall. Det resultatet sto seg til pause, selv om Storhamar hadde noen tilbud før pause.

Tredje periode ble kampens mest jevnspilt. Vi fikk en relativt tidlig utligning, den nykomponerte førsterekka med Salsten - Ahlholm og Bakke Olsen kombinerte fint, og sistnevnte satt sitt andre mål for sesongen med en fin avslutning oppe i krysset. Kampen stod så og bikka, og man følte at det laget som scorte først vant. VIF fikk etterhvert sjansen i et overtall, og backen Taimi tok med pucken inn i vår sone, utnyttet passivt backspill og sendte hjemmelaget i ledelsen. Vi kjempet på mot slutten av kampen på jakt etter en utligning, tok keeper og vasket frem noen sjanser, men samme Taimi avgjorde i åpen kasse med få sekunder igjen.

Seiersrekka stoppa dermed på sju kamper - muligheter til å starte en ny rekke kommer på torsdag når vi gjester Grünerhallen.