• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Storhamar
STO

Det blir en spesiell kamp

Det er det heteste oppgjøret i norsk hockey som spilles for første gang denne sesongen, det er i tillegg toppoppgjør og atpåtil Storhamars første visitt på nye Jordal Amfi. Det blir en spesiell kamp som skulle vært enda mer spesiell.

Men det kunne vært enda mer spesielt. Dette skulle vært kampen hvor vi etablerte den nye "Hamarsvingen" på den nye Amfien. Tusener ville tatt turen fra innlandshovedstaden til rikshovedstaden. Den nye og flotte arenaen ville vært utsolgt og det ville vært en gul vegg i ene enden. Det skulle vært rauting og banjoer, jubel og frustrasjon. Folkeliv og minner som aldri ble glemt. Det er en dag svært mange har ventet på i nesten fire år siden den siste kampen ble spilt på den gamle ærverdige arenaen ble spilt. Nå gjør pandemien at vi alle må sitte hjemme i sofaen og se oppgjøret på TV. Arenaen vil, med unntak av pressefolk og de som må til for at kampen skal kunne gå sin gang og de lager ikke mye liv. Slik var det vel omtrent da Storhamar første gang steg ut på gamle Jordal Amfi også til møte med Fagerborg i 3. divisjon i januar 1962. Det er vel mindre sannsynlig at vi får reprise på resultatet. Den gang vant Storhamar 22-2! Publikum eller ei vil det nok bli en høydramatisk affære med god temperatur likevel. Den lever sitt eget liv i sin egen boble og fores av sin egen energi.

Vålerenga har gått fra skanse til skanse og seier til seier denne høsten hvor de endelig er hjemme igjen. I det siste har det imidlertid gått litt tyngre. På de tre siste kampene har det blitt to tap og laget har ramlet fra første til 3. plass på tabellen. På lørdag har trolig det lite å si. Denne kampen vil leve sitt eget liv.

Det siste gjelder også for Storhamar. Med sju strake seire i ryggen vil selvtilliten være på topp, men her vil det kreves andre ting. Alle må være på fra første dropp og leve med presset og intensiteten et slikt oppgjør har med seg. Mot Stjernen torsdag var det litt for mye opp og ned, her må det være på stell i 60 minutter. Det har man vist før i sesongen også, når kampene blir tette og jevne har bryteren vært på hele veien.

Kampstart på nye Jordal er klokka 16.00 og du ser oppgjøret på TV2 Sport og TV2 Sumo.