• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Storhamar
STO

Tøff kveld i Asker

Storhamargutta havna under med to mål tidlig i Askerhallen, og klarte ald

Storhamar kom ut på hæla fra start i Askerhallen, og allerede etter to minutter spill hadde man havna to mål bak! Macintyre første målscorer, etter at vi ble brutt på vei ut av egen sone, før Gustafsson doblet ledelsen på en styring minuttet senere. Vi brukte litt tid på å komme oss av sjokket, men etterhvert som perioden skred frem tok vi over spillet, og var det førende laget på isen de siste 10 minuttene av perioden, men så var det denne effektiviteten da..

Andre periode var kampens jevneste, dog var det nok en gang hjemmelaget som var alene om å score mål, denne gangen ved Kuronen på et godt skudd i powerplay. Vi sleit med å få hull på et tett Friskforsvar, og en god Dahlberg bakerst tok det som forsvaret slapp til.

Når vi i tillegg forærte Frisk en 4-0 ledelse tidlig i 3. periode så motbakken fryktelig bratt ut. Dog var det to tenninger av håp, først reduserte Patrick Thoresen på bakre i powerplay, før Eirik Salsten vispa inn en backhand minuttet senere, men det var så nærme vi kom i kveld. Valkvæ Olsen punkterte kampen med minutter igjen, etter at vi gikk oss bort i en duell i rundvantet.

Alt i alt var dette en kamp som man sitter igjen med en følelse at vi tapte på personlige feil og manglende effektivitet, mer enn at Frisk spilte oss av isen, noe også total skuddstatistikk på 21-36 i favør oss viser. Men det er rundt begge målene kampene avgjøres, og der var Askerlaget flere klasser bedre enn oss i kveld.

Nå slikker vi sårene i kveld, før det er et dobbeltmøte med Stavanger Oilers neste, bortekamp i Stavanger på lørdag og hjemmekamp på tirsdag. Nye sjanser da!