• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Storhamar
STO

Tøff kveld i Asker

Storhamargutta havna under med to mål tidlig i Askerhallen, og klarte ald

Storhamar kom ut på hæla fra start i Askerhallen, og allerede etter to minutter spill hadde man havna to mål bak! Macintyre første målscorer, etter at vi ble brutt på vei ut av egen sone, før Gustafsson doblet ledelsen på en styring minuttet senere. Vi brukte litt tid på å komme oss av sjokket, men etterhvert som perioden skred frem tok vi over spillet, og var det førende laget på isen de siste 10 minuttene av perioden, men så var det denne effektiviteten da..

Andre periode var kampens jevneste, dog var det nok en gang hjemmelaget som var alene om å score mål, denne gangen ved Kuronen på et godt skudd i powerplay. Vi sleit med å få hull på et tett Friskforsvar, og en god Dahlberg bakerst tok det som forsvaret slapp til.

Når vi i tillegg forærte Frisk en 4-0 ledelse tidlig i 3. periode så motbakken fryktelig bratt ut. Dog var det to tenninger av håp, først reduserte Patrick Thoresen på bakre i powerplay, før Eirik Salsten vispa inn en backhand minuttet senere, men det var så nærme vi kom i kveld. Valkvæ Olsen punkterte kampen med minutter igjen, etter at vi gikk oss bort i en duell i rundvantet.

Alt i alt var dette en kamp som man sitter igjen med en følelse at vi tapte på personlige feil og manglende effektivitet, mer enn at Frisk spilte oss av isen, noe også total skuddstatistikk på 21-36 i favør oss viser. Men det er rundt begge målene kampene avgjøres, og der var Askerlaget flere klasser bedre enn oss i kveld.

Nå slikker vi sårene i kveld, før det er et dobbeltmøte med Stavanger Oilers neste, bortekamp i Stavanger på lørdag og hjemmekamp på tirsdag. Nye sjanser da!