• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Storhamar
STO

En tung lørdag

Det var lite som stemte for et Storhamar som gikk på en solid smell i Stavanger på lørdagsettermiddagen.

Etter en frisk start ble det etterhvert en ganske tøff periode for Storhamar. Stavanger var agressive og presset hardt. Kokman var heldigvis på jobb og dro fram noen finfine redninger. Spesielt en hvor han kom seg over og reddet med leggskinnet. Etter 11 minutter ble han imidlertid overlistet da Brassart var framme og slo inn en retur. Storhamar fikk et par sjanser mot slutten av perioden, men fikk ikke skikkelig drag på det.

Midtperioden ble litt jevnere i spill, men dessverre ikke noen utjevning i målprotokollen. Stavanger doblet ledelsen i overtall etter at et forsøk på å få pucken tilbake til Kokman endte i "sjølmål". Storhamar plukket seg veldig opp etter dette og hadde et par solide bytt med press inne i sona. I stedet for redusering kontret hjemmelaget inn 3-0 og det hele ble seende svært vanskelig ut. Temperamentene tok seg voldsomt opp etterhvert og det ble en saftig batalje med Rønnild og Kristiansen i hovedrollene. Begge fikk forlate isen for kvelden. De blågule sto unna i tre mot fem i to minutter og kom seg over på offensiven igjen. Ei redusering før pause hadde ikke vært ufortjent, men det ville seg ikke.

Tredjeperioden ble et salig rot med etterslengere, utvisninger og dårlig humør. Før irritasjonen tok overhånd for spillerne rakk hjemmelaget å score ytterligere to mål. Vikingstad med en retur og Kissel etter et lekkert spill i overtall. Utvisningene ga Storhamar muligheten til å redusere med et par sjanser i fem mot tre. Til slutt ga det også uttelling da Zettergren fikk fulltreff på et direkteskudd med tre minutter igjen.