• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Storhamar
STO

Solid borteseier i nord

Etter en jevn første halvpart av kampen var det ingen tvil etterhvert. Med et supereffektivt overtal hektet Storhamar av seg Narvik og tok med seg tre greie poeng hjem til Hamar.

De første 20 minuttene var ikke noe å henge i julegrana. Narvik, med nyvunnen optimisme, gikk hardt ut og skapte noen greie sjanser i starten. Viktor Kokman var imidlertid på jobb som han pleier og reddet det han skulle og litt til. Storhamar kom litt mer i gang etterhvert, men testet ikke Fröberg til det ytterste noen gang. Det ble to undertall for de gule og blå i perioden. Narvik var hissige på det første, mens det andre ble drept etter alle kunstens regler.

I midtperioden løsnet det imidlertid for alvor, ikke minst takket være et voldsomt effektivt overtalsspill. Men alt dette først etter et tidlig skremmeskudd da Kokman dro fram en klasseredning. Det skulle gå nære innpå halve perioden før uttellingen kom for gjestene. Etter drøye åtte minutter var Ole Einar Andersen frampå og dyttet inn sin egen retur. Tre minutter senere fikk Storhamar sitt første overtall i kampen og da tok det bare fem sekunder før pucken lå i garnet igjen. Robin Dahlstrøm fikk stå helt åpen på sida og kunne lett omsette pasningen fra Patrick Thoresen. Et nytt overtall like etter ble resultatløst, men det var kun midlertidig. I løpet av de tre siste minuttene pådro Narvik seg ytterligere to utvisninger og begge ble utnyttet svært så effektivt. Patrick Thoresen sørget for nummer tre med 2.15 igjen på perioden, mens Simen André Edvardsen fikk kronglet inn nummer fire med 20 sekunder igjen.

Den solide ledelsen gjorde at Storhamar kunne koble inn cruisekontrollen i tredje periode. Narvik tente et ørlite håp med en redusering i overtall etter snaue seks minutter med ytterligere en Storhamar-utvisning "på armen". De var i nærheten av en ny redusering, men i stedet kontret SIL og Mikael Zettergren satte lokket på alene med keeper. Selv med et par fullgode powerplay til i kampen ble det ikke noe mer uttelling.