• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stavanger
STA

Rønnild feide vekk all tvil

Martin Rønnild vasket gølvet og bar ved da Storhamar leverte en herlig førjulsforestilling i CC Amfi. Fredrikstad-gutten fikk betaling for en bunnsolid kamp med sedvanlig hard jobbing da han satte inn 3-1 fire minutter før slutt og avgjorde kampen.

Det var helt andre boller fra Storhamar fra start i denne kampen. De gikk agressivt ut og skapte flere gode muligheter de første ti minuttene. Dessverre var ikke avslutningene hete nok til at det ble uttelling. Stavanger var farlige på overganger og skapte et par gode muligheter der. Det var også sånn periodens eneste mål kom. Storhamar lå på og presset, Oilers stakk på kontring og etter at den første muligheten var avverget dukket Talge opp og scoret. Hjemmelaget hadde to muligheter i overtall, men fikk ikke til all verden der.

Storhamar kom skjevt ut med to utvisninger på kjappen i starten av perioden. En fantastisk jobb fra Viktor Kokman reddet imdidlertid hjemmelaget og etterhvert kom de på offensiven igjen. Det virket litt utgjort med to stolpeskudd blant annet. De ga seg ikke og kjempet på og fikk til slutt betalt. Drøye minuttet før pause leverte Patrick Thoresen en femstjerners pasning til Eskild Bakke Olsen som bare kunne knalle inn utlikningen.

Alt lå i potten foran de siste 20 minuttene. Stavanger var farlig frampå i starten, men nå var det de som ikke fikk uttelling. I stedet var det Storhamar som tok over taktpinnen og fikk det viktige andremålet. Stavanger rotet det til i egen sone. Hafsmoe snappet pucken, Dahlstrøm lirket den videre og en helt åpen Jonas Djupvik Løvlie kunne bare smekke den inn mot gamle lagkamerater. Kampen åpnet seg opp mer nå og det var sjanser begge veier. Tross at det bare var ett mål i det føltes det litt trygt fra Storhamars side også. Fire minutter før slutt ble den gode følelsen bekreftet. Igjen lugget det litt bakover hos gjestene og Martin Rønnild ble spilt inn. Han gjorde ingen feil og satte kampen med en fin avslutning. Den ble behørig markert med vasking av isen som svar på kommentarene som falt etter lørdagens batalje. Oilers kastet alt framover og var nære en redusering, men Kokman hadde stengt butikken for kvelden og sørget for en fin førjulsgave til alle med gult og blått hjerte!