• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stavanger
STA

Nye muligheter tirsdag

Storhamar fikk det tøft i Stavanger på lørdag. Heldigvis er kampprogrammet tett og allerede tirsdag får de muligheten til å rette opp. Da kommer Oilers på gjenvisitt til Hamar.

Stavanger Oilers har altså gått som toget i de senere kampene. Sju strake seire ble til åtte på lørdag tross en del tunge fravær. Selvtillit og momentum er en sterk kraft og det er det nok av hos de svarte og gule for tida. Etter lørdagens relativt overlegne seier vil de stille som favoritter også på Hamar. Med to kamper så tett som dette vil det bli et visst sluttspillpreg på det hele og der vet man av erfaring at foregående kamp ikke er allverdens verdt når pucken slippes for den neste.

Etter to bortetap mot tabellnaboer i toppen er Storhamar sultne på å slå tilbake. Å komme hjem er nok en fordel i den sammenheng, men det må nok uansett opp et par hakk på intensitet og nøyaktighet også. I de to siste kampene har det startet litt tamt før det har kommet seg etterhvert. Å være på fra start vil være avgjørende for å få noe ut av kampen. At det ble litt gruff og dårlig stemning utover i kampen sist vil antakelig bety at temperaturen er til stede fra start denne gangen, noe som nok vil være en fordel i så måte.

Kampstart i CC Amfi er klokka 19.00 og om du ikke er blant de 200 som har fått tilgang kan du se kampen på TV2 Sport2 eller TV2 Sumo.