• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Storhamar
STO

I 100 i derbyet

Storhamar tok tre trygge og fine poeng i Eidsiva Arena etter en herlig førsteperiode og to perioder med solid defensiv hockey. Patrick Thoresen noterte seg for tre assist, mens Jonas Strand tok vare på sjansen han fikk i buret. Det la grunnlaget for Storhamars 100. derbyseier i seriesammenheng!

De fleste hadde vel sett for seg en jevn og intens nabo-krig fra første dropp i Eidsiva Arena. Sånn ble det ikke. I de første 20 minuttene kjørte Storhamar regelrett over Lillehammer. Gang etter gang tok de i mot hjemmelaget i egen sone, brøt og kom på kontringer. Etter drøye sju minutter ga det uttelling da Patrick Thoresen satte opp Ole Einar Andersen. Skuddet hans ble reddet, men returen gikk via en back og inn. Ikke helt ulikt første målet sist lagene møttes her. Like etter var kapteinen sjøl igjennom alene, men ble stoppet to ganger. Noen stopp var det ikke etter tretten minutter. Da feide Jonathan Hafsmoe inn nummer to og bare et drøyt halvminutt senere klinket Erik de la Rose inn sesongens første fra blå. Minuttet før pause var Storhamar i overtall og i kaoset kom pucken til en umarkert Eskild Bakke Olsen. Han gjorde som far sin og hengte en i garnet på Lillehammer og altså 4-0 til pause!

Mitperioden ble naturlig nok en annerledes sak. Lillehammer fikk tettet igjen hullene bakover og da ble det fort litt jevnere. Hjemmelaget måtte jage kampen og fikk på tidvis litt trøkk. Storhamar forsvarte seg imidlertid godt og Jonas Strand var parat på det som kom. Det ble en redusering da glohete Gran satte pucken i mål via stolpen, men nærmere kom ikke hjemmelaget i denne perioden. Det var bra med sjanser begge veier og kunne fort vært et par mål til for begge lag.

I tredje bare fortsatte Storhamar å spille bunnsolid for å bevare ledelsen. Perfekt bortehockey som tok livet av et hvert Lillehammer-initiativ. Da i tillegg Jonas Strand vartet opp med et par fine redninger var det aldri snakk om saken. Etterhvert ble det en del frustrasjon hos de røde og blå som fikk to spillere sendt i garderoben, mens Isak Hansen viste seg som en senior da han ikke vek en tomme i nevekampen med Homdrom.