• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Storhamar
STO

Tap i julegave

En fryktelig tung midtperiode ble avgjørende for Storhamar. Da snudde VIF 0-1 til 3-1 og tross hardt press fra de gule og blå gjennom det meste av tredje periode klarte man ikke å ta det helt inn igjen.

Storhamar var kledelig overlegne i den første perioden. De spilte enkel og effektiv ishockey mot et hjemmelag som virket litt preget av den siste tids motgang. Det betalte seg med ett mål, men kunne gjerne vært et par til om ikke Søberg hadde vært skikkelig på jobb i VIF-buret. Den ene uttellingen var det den hete Mikael Zettergren som sto for etter halvspilt periode. Etter først å ha misset nærmest tomt bur fikk han en ny sjanse da han ble spilt inn av Eirik Salsten og la skiva elegant mellom beina på keeper. Defensivt var det god kontroll og lite å gjøre for Kokman.

Midtperioden bød på totalt rolleskifte. Storhamar gikk fra full kontroll til noe langt mer kaotisk, mens hjemmelaget allerede i første bytt med en mann mindre skapte en stor sjanse. Ekelund utliknet i overtall etter snaue seks minutter, mens Taimi snudde det fem minutter senere. 3-1 fire minutter deretter ble besørget av Røymark etter at to gulblå kolliderte i midtsona. Det toppet en fryktelig periode for hamargutta som plukket seg litt opp mot slutten og skapte et par muligheter man nok kunne trengt å omsette.

I tredje periode var Storhamar tilbake på offensiven og la hardt press på hjemmelaget. De fikk også hjelp da Lindström rotet en retur i eget mål etter tre minutter. Det ble mye spill inne i VIF-sona etter dette, men det ville seg ikke helt. Med seks mot fire i sluttsekundene fikk man en siste sjanse, men heller ikke der løsnet det og dermed ble det tap i julegave.