• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Storhamar
STO

Tap i julegave

En fryktelig tung midtperiode ble avgjørende for Storhamar. Da snudde VIF 0-1 til 3-1 og tross hardt press fra de gule og blå gjennom det meste av tredje periode klarte man ikke å ta det helt inn igjen.

Storhamar var kledelig overlegne i den første perioden. De spilte enkel og effektiv ishockey mot et hjemmelag som virket litt preget av den siste tids motgang. Det betalte seg med ett mål, men kunne gjerne vært et par til om ikke Søberg hadde vært skikkelig på jobb i VIF-buret. Den ene uttellingen var det den hete Mikael Zettergren som sto for etter halvspilt periode. Etter først å ha misset nærmest tomt bur fikk han en ny sjanse da han ble spilt inn av Eirik Salsten og la skiva elegant mellom beina på keeper. Defensivt var det god kontroll og lite å gjøre for Kokman.

Midtperioden bød på totalt rolleskifte. Storhamar gikk fra full kontroll til noe langt mer kaotisk, mens hjemmelaget allerede i første bytt med en mann mindre skapte en stor sjanse. Ekelund utliknet i overtall etter snaue seks minutter, mens Taimi snudde det fem minutter senere. 3-1 fire minutter deretter ble besørget av Røymark etter at to gulblå kolliderte i midtsona. Det toppet en fryktelig periode for hamargutta som plukket seg litt opp mot slutten og skapte et par muligheter man nok kunne trengt å omsette.

I tredje periode var Storhamar tilbake på offensiven og la hardt press på hjemmelaget. De fikk også hjelp da Lindström rotet en retur i eget mål etter tre minutter. Det ble mye spill inne i VIF-sona etter dette, men det ville seg ikke helt. Med seks mot fire i sluttsekundene fikk man en siste sjanse, men heller ikke der løsnet det og dermed ble det tap i julegave.