• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Sparta
SPA

Startet året med storseier

Sifrene reflkterte kanskje ikke kampen, men 7-2-seier på en litt dårlig dag lar seg likevel høre. Kampen levde til halvveis ut i tredje før Storhamar avrundet med tre kjappe. Robin Dahlstrøm fikk skikkelig isløsning i produksjonen med mål og tre assist.

Det ble en litt snodig førsteperiode i CC Amfi. Storhamar startet offensivt og etter bare to og et halvt minutt lå pucken i garnet. 3. rekka, som ikke har scoret mest den senere tida, var på jobb og det var Jonas Djupvik Løvlie som til slutt fikk pucken over linja. Ikke lenge etter hadde Andreas Øksnes en i tverrliggeren og deretter pådro Sparta seg en femminutter. I overtallet begynte SIL å røre og gjestene kom to mot null. Det ble ikke mål, men 2+2 for høy kølle i stedet. Sparta fortsatte å skape gode sjanser, men det var Storhamar som doblet. Robin Dahlstrøm lirket pucken via keeper og 3. rekka leverte igjen. Da Sparta pådro seg en ny utvisning kom også det tredje. Rasmus Ahlholm dunket inn pucken via stolpen. Rønnild kunne økt ytterligere, men misbrukte sjansen alene med keeper. I stedet var det Sparta som reduserte på en retur og var ikke langt unna ny redusering før pause. Det var ikke en kvalitetsmessig stor periode, må sies.

Storhamar havnet litt bakpå i starten av andreperiode. Først etter et undertall som gikk over fra første periode, så med ett til ikke lenge etter. Det første ble slått unna, men på det andre fikk Sparta kriget inn en redusering til etter skudd i stolpen. Nå var kampen helt åpen igjen og Sparta så ut til å være mest på hugget i den nye situasjonen. Viktor Kokman var imidlertid på og dro fram noen fine redninger. Etterhvert kom hjemmelaget mer på offensiven igjen og akkurat som i forrige kamp fikk de det viktige 4-2-målet. Christian Larrivée var først på en retur og sopte pucken under keeper Lillegrend med åtte minutter igjen av perioden. Nå var det igjen Storhamar som var på offensiven og kunne ha økt på ytterligere før pause.

Sparta prøvde seg hardt i starten på tredje også, men det var tydelig at kreftene var i ferd med å ebbe ut. Etter det innledende trøkket mot tok Storhamar stadig mer over kampen og begynte å få bra kontroll på det. Litt over halvveis i perioden kom også målet som fjernet enhver tvil. Eskild Bakke Olsen prøvde en pasning på bakre, men pucken gikk via en back og gikk mål i stedet. Da var all spenning over og etter en del besvære ble det parademarsj av det. To kjappe Sparta-utvisninger på slutten ga Storhamar mulighet til å pynte på resultatet ytterligere. Patrick Thoresen scoret i fem mot tre og Simen Andre Edvardsen i fem mot fire og dermed ble det sju mål for andre kamp på rad for de gule og blå.