• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Lillehammer
LIL

Nye kort onsdag

Borteseieren mot Lillehammer var historie allerede da lagene gikk av isen mandag. Onsdag møtes lagene igjen med blanke ark.

Hadde Lillehammer omsatt en av sjansene de fikk i starten på mandag ville det ganske sikkert blitt en annen kamp. De gikk svært offensivt til verks og ble etterhvert brent på det. Slik kunne man plukke fra hverandre kamper i det uendelige. Hver kamp lever sitt liv og det handler om å nullstille. Opplendingene kan lene seg på at de har gjort det bedre borte enn hjemme denne sesongen. Kun Frisk Asker har bedre statistikk på sine reiser denne sesongen. I porteføljen har LIK to seire i Stavanger, en på Jordal og de er ett av kun to lag som har fått med seg poeng fra Hamar hittil.

Storhamar slo brutalt tilbake etter et skuffende resultat på Jordal i siste kampen før jul sist. De traff godt på taktikken sist og utnyttet mulighetene de fikk til perfeksjon i førsteperiode sist. Denne gangen møter de sannsynligvis et mer kompakt og forsiktig Lillehammer og må være klare for det. Selvtillit og godfølelse er det viktigste man kan ta med seg fra mandagens kamp. Der gjestene er det nest beste bortelaget i ligaen er Storhamar det nest beste hjemmelaget.

Kampstart i CC Amfi er klokka 18.30 og heller ikke denne gang vil det være åpent for publikum. Du kan imidlertid se kampen på TV2 Sumo.