• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Narvik
NAR

Slapp med skrekken

Storhamar holdt på å rote bort en tilsynelatende sikker seier da Narvik hentet inn 3-0 til 3-2. Hjemmelaget mannet seg opp i tredjeperioden og tok tre poeng i land til slutt.

Det gikk voldsomt unna fra start for Storhamar. De tok med seg tempo og presisjon fra tredjeperioden sist og satte Narvik under voldsomt press. Etter snaue seks minutter, og en stor målsjanse med tilhørende kjemperedning fra Fröberg, smalt det. Jimmy Andersson ga Simen André Edvardsen voldsomt med både rom og tid med en smart pasning og da lot ikke målsniken sjansen gå fra seg. Halvannet minutt senere ble ledelsen doblet da Rasmus Ahlholm ble spilt på blank fra et langpass fra Patrick Thoresen. Storhamar slo litt av på takta etter pangåpningen, men dominerte fremdeles stort og hadde tilbud på i allefall et par mål til.

Storhamar fortsatte å dominere midtperioden, men møtte et mer kompakt Narvik nå. Det kunne også virke som om hjemmelaget mangler litt sult og killerinstinkt foran mål. Etter godt og vel halvspilt periode blafret det imidlertid i nettmaskene igjen. Jonathan Hafsmoe spilte inn Jonas Djupvik Løvlie på en overgang og pucken ble ekspedert helt oppe i hjørnet. Nå anså nok de fleste kampen som avgjort og det så det ut som om de gule og blå på isen gjorde også. Narvik fikk nytt håp etter en defensiv glipp bare sekunder senere. Fem minutter utnyttet de et powerplay til å redusere på ny og en kamp som egentlig aldri hadde vært spennende var nå brått det.

Å bare skru på bryteren igjen er ikke bare bare. Hjemmelaget startet i overtall, men etter å ha brent en god sjanse ble det snart fire mot fire. Utvisningene fortsatte å komme, men et slapt hjemmelag fikk ikke til all verden. Da tok Gjøse timeout og kjeftet på gutta sine. Det hjalp, for nå kom endelig intensiteten og trøkket tilbake. Bakerst hos Narvik hadde imidlertid Fröberg fått selvtillit og gjorde alt han kunne for å gi laget sitt en sjanse. Den ene gangen han ble overlistet sto stolpen i veien. Narvik fikk muligheten de søkte da de fikk et minutt i fem mot tre halvveis i perioden. Den situasjonen holdt Storhamar unna mesterlig og fikk en kjempesjanse til å score med fire mann da Rønnild kom alene. Noen avgjørelse fikk man imidlertid ikke før Fröberg hadde forlatt buret sitt og Eskild Bakke Olsen kunne sette pucken i tomt bur.