• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Voldsom uttelling på Manglerud

Storhamar reiste seg mesterlig fra en dårlig start og knuste MS

Det startet tungt med to enkle baklengs, men så løsnet det for alvor for et målsultent SIL. Tre mål på like mange minutter i starten av andre snudde alt og til slutt gled det veldig lett for de gule og blå. Hele sju fulltreffere ble det mot et vanligvis gjerrig MS-lag og en god dose sjøltillit fram mot sesongen. Patrick Thoresen og Christian Larrivée ledet an med tre poeng hver.

Storhamar startet kampen der de slapp sist og la MS under et voldsomt trykk i starten. Et tidlig overtall så ut som det ga uttelling også da Ahlholms direkteskudd smalt i buret. Dommerne var imidlertid klare på at den ikke hadde krysset mållinja og det ble underkjent. Flere gode muligheter fulgte før alt snudde halvveis i perioden. De gule og blå mistet initiativet i et par dårlige bytt og da lot ikke hjemmelaget seg be to ganger. Ratejczak fikset hjemmeledelse etter tretten minutter, mens Andersen doblet i overtall fire minutter senere. En bra start ble etterhvert til en blytung periode.

"Skaden" ble voldsomt fort rettet opp i starten av midtperioden. I løpet av tre og et halvt minutt med spinnvill hockey ledet plutselig Storhamar 3-2! Førstemann på måltavla var Sondre Bjerke som kom in som tredjemann på en kontring og feide pucken i mål for første gang i gult og blått. Da var det gått snaue to minutter og minuttet senere var man på likt igjen. Martin Rønnild dro seg nydelig igjennom og avsluttet med et rapt skudd opp i vinkelen. Da et temposkadet hjemmelag så pådro seg en utvisning rett etter var manuset ferdigskrevet. Patrick Thoresen var eksekutør med et skudd via stolpen og inn. Selv om det roet seg litt på målfronten etterhvert hadde SIL godt tak på det hele. MS fikk lite og det ble stadig farligheter foran Furseths bur. Blant annet hadde han en kjemperedning på en avslutning fra Ahlholm. Ett mål til skulle det likevel bli. Tre minutter før pause kom Patrick Thoresen fri på kanten. Skuddet hans ble stoppet av keeper, men Ole Einar Andersen fulgte returen i mål. En praktperiode av Storhamar.

Starten av tredjeperiode ble noenlunde jevn. Begge lag fikk noen små overtak med en mann mer, men ikke mer enn at forsvarene hadde kontroll. Først i andre halvdel ble det skikkelig fart på tingene igjen og nok en gang var det Storhamar som fikk fart på produksjonen. Patrick Thoresen ble spilt fint inn av Ahlholm og smekket inn sitt andre for kvelden etter snaue tolv minutter. Nå kjørte SIL skikkelig på igjen og fikk med seg enda to mål til i sluttminuttene. Christian Larrivée åpnet kontoen for sesongen da han brøt en tversoverpasning og vippet pucken opp i hjørnet. Et par minutter senere overlot han til Eskild Bakke Olsen som feide inn nummer sju. Det gjenspeilet kanskje ikke kampen som helhet, men det var ingen tvil om at Storhamar var det beste laget i kampen.

Kampfakta: Manglerud Star - Storhamar 2-7 (2-0, 0-4, 0-3) Manglerudhallen, ? tilsk.

1 periode: 1-0 (13.02) Steffen Ratejczak (Pontus Finstad), 2-0 (16.58) Petter Andersen (Mathias Trygg, Kjetil Martinsen) PP

2 periode: 2-1 (21.52) Sondre Bjerke (Christian Larrivée, Jonas Djupvik Løvlie), 2-2 (23.02) Martin Rønnild (Eirik Salsten), 2-3 (24.36) Patrick Thoresen (Mikael Zettergren) PP, 2-4 (36.52) Ole Einar Andersen (Thoresen)

3 periode: 2-5 (51.37) Thoresen (Rasmus Ahlholm), 2-6 (55.58) Larrivée (Zettergren), 2-7 (57.00) Eskild Bakke Olsen (Larrivée)

Skudd: 23-38 (9-13, 9-11, 5-14) Dommere: Tor Olav Johnsen og Marcus Wannerstedt Utv.: MS 4 x 2 min., SIL 5 x 2 min.