Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Gamle kjente på besøk

Torsdag er det duket for ny treningskamp i CC Amfi når Mora IK kommer på besøk. Det er ikke bare klubben som er godt kjent for Hamar-publikum!

Møtes igjen

Storhamar mot Mora har rukket å bli en forsesongsklassiker gjennom de siste 30 åra. For begge klubber har turen over Sälen og Trysil budt på nyttig matching i oppkjøringen. Som oftest er det SIL som har vært på besøk i Dalarna, men nå er det altså de røde og hvite fra Vasalopps-byen som har tatt turen til Hamar. Her er de på en liten treningsleir denne uka med kampen som høydepunkt. Det blir første gang lagene møtes her sida 2008. Storhamar har vunnet de to siste oppgjørene på borteis med 4-3 på straffer i 2016 og 2-1 i 2019.

ANNONSE

Kjenninger også på isen

I stallen som er på treningsleir på Hamar har MIK med seg et par kjente ansikter. Landslagsback og tidligere Stavanger Oilers-spiller Johannes Johannesen er den ene. Den andre finner vi på løperplass, nemlig den tidligere VIF-spilleren Axel Sundberg som dro tilbake til hjemlandet etter forrige sesong. Laget trenes av den tidligere NHL-målvakten Johan Hedberg. I likhet med SIL har de en kamp under beltet fra før denne forsesongen. Også de var ute i lokalderby hvor de måtte se seg slått 3-1 av SHL-laget Leksand.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.