Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Gikk på en real smell

Et Storhamar-lag som var kraftig redusert av sjukdom fikk så hatten passet i den første finalen. Onsdag er det nye muligheter til å vise seg fra en bedre side.

Tung start

Storhamar gjorde ingen dårlig periode, men ble hardt straffet for feil. Som ventet kom hjemmelaget hardt ut. Dette løste SIL godt og fikk på mange måter starten de ønsket seg. Så glapp det littegrann etter seks minutter og Burton kunne score NM-finalens første mål.

Patrick Thoresen hadde en god sjanse til å utlikne, men klarte ikke overliste Holm i en mot en. Etter det ble det tyngre. De gule og blå endte opp i undertall og fikk 2-0 i mot. SIL slet mer i egen sone nå og var heldige som ikke fikk et mål eller to til mot på slutten.

Det rant i vei

Storhamar hadde et par sjanser til å få reduseringen de trengte. På en overgang ble siste pasningen for dårlig, mens Holm reddet godt på direkteskuddet til Dahl. Det var så bra som det ble i perioden.

Oilers hadde bukta og begge endene og kun en opplagt Evan Buitenhuis hindret flere baklengs. Han måtte kapitulere fem minutter før pause da Mauldin ble servert fri bane med en grov feilpasning. En dobbeltutvisning ga de en ny sjanse og da satte Bordson inn nummer fire.

Fokus på neste

Fire mål bak var et par for mye og da Kristiansen satte nummer fem tidlig i tredje var det bare å begynne å tenke på neste kamp. Det ble 6-0 også, før man var ferdig, men det har i grunn lite å si. Det står 1-0 i kamper, akkurat det samme som det hadde gjort om man tapte i sudden. Nå er det bare å håpe at noen av de sju som manglet i kveld er tilbake.

En ting var dog på stell på en ellers vond kveld: De tilreisende supporterne var av ypperste klasse og leverte i 60 minutter helt uavhengig av resultat. All ære til dem!

Kampfakta:

Stavanger Oilers – Storhamar 6-0 (2-0, 2-0, 2-0)
DNB Arena, 3790 tilsk.

1. periode:
1-0 (6.12) Jarret Burton (Kristian Østby), 2-0 (14.02) Ludvig Hoff (Dan Kissel, Burton) PP

2. periode:
3-0 (35.06) Greg Mauldin (Uass.), 4-0 (36.15) Rob Bordson (Andreas Klavestad, Markus Søberg) PP

3. periode:
5-0 (41.41) Tommy Kristiansen (Klavestad, Mauldin), 6-0 (51.17) Whitney (Kissel, Christoffer Karlsen)

Skudd: 41-22 (13-7, 16-9, 12-6)
Dommere: Marcus Vinnerborg og Marcus Wannerstedt
Utv. SO 2 x 2 min., SIL 6 x 2 min.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.