Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Gøy å debutere

Anders Haugum debuterte da han kom inn for Trym Gran mot Frisk Asker.

Anders Haugum fikk sine første minutter i Storhamar-trøya, i kampen mot Frisk Asker.

-Litt forberedt

Haugum, som er lånt ut fra Furuset resten av sesongen, kom inn etter cirka halvspilt kamp mot Frisk Asker.

ANNONSE

– Var det planlagt på forhånd at du skulle spille i denne kampen?

– Jeg fikk noen hint om det på morgentreningen, at jeg skulle være ekstra forberedt hvis vi ledet komfortabelt. Det var en fin kamp å debutere i. Vi slapp dem ikke til mye, og de skuddene som kom, kom utenfra.

– Hvordan synes du overgangen fra Furuset til Storhamar har gått?

– Jeg synes det har gått greit. Det er klart det går raskere her, og spillerne plasserer pucken bedre enn det jeg er vant til fra 1. divisjon, selv om den divisjonen også har blitt bedre.

Annen hverdag

Hverdagen har blitt litt annerledes for Haugum.

– I Furuset trener vi på ettermiddagen, etter at jeg først har vært på jobb som tømrer hele dagen. Du er ofte sliten etter en arbeidsdag. Her i Storhamar er det deilig å bare kunne konsentrere seg om hockey.

– Hvordan var det å debutere foran nesten 4000 tilskuere på tribunen?

– Det er gøy med mye folk. En liten overgang fra 100-20o tilskuere på Furuset sine kamper kan du trygt si at det er, smiler han.

– Dere valgte Manglerud Star i kvartfinalen, hvordan ser du på det?

– Vi bør kunne ta dem ganske greit føler jeg. Det er ikke så lenge siden vi møtte dem, og da vant vi jo 4-0, avslutter keeperdebutant Anders Haugum.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.