Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Gratis billetter for sponsoransatte

Endelig kan vi klemme på med folk på tribuna og liv i fjøset. Alle våre kjære sponsorer og samarbeidspartnere får gratis billetter til alle deres ansatte.

Gratis for ansatte av samarbeidspartnere

Endelig kan vi klemme på med folk på tribuna og liv i fjøset. Det første vi gjør for å feire dette er å gi alle våre kjære sponsorer og samarbeidspartnere, som har støttes oss gjennom denne tiden, gratis inngang til alle deres ansatte. Vi ønsker at første kamp uten restriksjoner nå på søndag mot Stavanger Oilers skal være en hockey fest for alle.

Vi ønsker ikke tomme seter så det er viktig at dere tar en kjapp avsjekk på hvem av deres ansatte som vil være med før dere bestiller billetter. Billetter kan bestilles på billett@sil.no

Vi gleder oss stort og kjører på med rabatterte billetter til familier, samt godis-pakke med brus, popcorn og sukkerspinn til barna. Silfest skal også ut å svinge seg blant publikum.

Det blir kamp!

Først, fremst og viktigst: Storhamar kommer til å være klare til kamp! Flere spillere er på vei tilbake og har fått nødvendig restitusjonstid til å være i stand til å spille. Vi kommer med oppdateringer etterhvert på hvem som kan stille.

Og for en kamp!

Besøk fra Stavanger Oilers er alltid synonymt med fyrverkeri både på isen og i det som skjer rundt. Med sterke profiler på begge sider blir det gjerne sånn. Det hører jo også med til historien at de mener de har verdens beste publikum (bare de får klappere og instruks på kuben om hva de skal gjøre). Det vet vi på Hamar ikke stemmer. Dette er en fin anledning til å vise dem det de allerede vet, men ikke vil innrømme!

Selfie med Silfest

Det er ikke bare spillerne som har savnet publikum. Det har Silfest også! På søndag kommer han til å være ekstra sosial og gjøre seg noen runder ute blant folk og stiller mer enn gjerne opp på selfies!

Så da skulle det vel ikke være noen grunn til å ikke ta turen i CC Amfi på søndag? Billetter ligger klar i appen, det er ingenting å vente på!

VS

Mandag 05 juni

13:07

VS

Mandag 05 juni

13:07

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.