Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Grünerkampen spilles tirsdag

Kampen mot Grüner som skulle ha blitt spilt i kveld har fått ny dato. Den spilles nå tirsdag 29. november.

Kampen mot Grüner i CC Amfi som ble utsatt på grunn av sjukdom og skader hos gjestene har fått ny dato. De lilla og svarte kommer i stedet til Hamar tirsdag førstkommende, altså 29. november. Pucken slippes 18.30.

Har gjort jobben

Selv om det har variert en del for Storhamar denne høsten har de vært flinke til å ta bunnlagene på alvor og levere varene. Det har Grüner fått merke mest av alle. På de to første møtene har Storhamar scoret til sammen 18 mål og sluppet inn bare ett. Nå skal det ikke forventes festsifre hver gang, men poengene er like viktige her som i andre kamper, så det er bare å kjøre på med det man har og sikre dem.

ANNONSE

Viktig for selvtilliten

To tap på to kamper etter pausa og noe som liknet en forbannelse foran mål i Stavanger på tirsdag trenger Storhamar en vitamininnsprøytning her. Selvtillit er ferskvare og både på lag og individnivå trengs en god opplevelse igjen.

Du kan være med å gi gutta en god opplevelse ved å stikke inn i appen og kjøpe billetter og innlede adventstida med kamp mot et lag som har korrekte farger for anledningen! Det starter klokka 18.30!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.