Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Hardt straffet

Effektive Lillehammer scoret på "alt" i tredjeperiode og satte Storhamar sjakk matt i en litt treg kamp.

Typisk «etter pausa»

Det var ikke de store greiene å rapportere fra en førsteperiode man ofte har sett etter ei landslagspause. Det var litt rustent og ting satt ikke helt igjen ennå. Begge lag fikk prøve seg i overtall tidlig på uten at det ble noe av noe av det.

ANNONSE

Storhamar hadde som ventet pucken mest, men produserte ikke de største farlighetene. Lillehammer fikk noen gode muligheter etter rot i det defensive, men Kokman fikk ryddet opp. Hjemmelagets beste muligheter kom på et par overganger mot slutten, men Gran var også patent.

Oppagående kurve

Lagene hadde fått gått av seg litt rust og midtperioden ble en god del mer underholdende. Storhamar fikk opp trøkket med to tidlige i powerplay. Det første ble litt sånn halvveis, men i det andre smalt det. Andreas Hjelm la i vei et skudd fra blå og Jacob Berglund styrte inn 1-0. Lillehammer svarte fire minutter senere på en miss på egen blå av hjemmelaget.

Storhamar var det førende laget og selv om det ikke var velspilt så fikk de på en del trøkk på gjestene. Litt over halvveis brøt det ut forvirring i de rødes bakre rekker og Patrick Elvsveen fikk stå alene på bakre stolpe. Der fikk han en fin pasning fra Sondre Bjerke som han klinket i mål. Lillehammer fikk bra trøkk på et overtall og var nær en utlikning der, og et par ganger til før pause, men alt i alt var det hjemmelaget som var best.

11 helsvarte sekunder

Kampen så ganske lik ut som før i starten av andre periode. Lillehammer fikk på et visst trøkk og utliknet på et langskudd som gikk inn bak en dekket Kokman. Storhamar responderte og fikk på et bra trøkk som ledet til overtall. Det var nære, men ikke helt.

I stedet for at SIL tok tilbake ledelsen fikk Lillehammer et voldsomt rykk. I løpet av 11 sekuner satt to pucker i mål og alt var forandret. Gjestene virket kvikkere enn hjemmelaget og selv om det gjensto drøye sju minutter var kampen litt over. Det ble da heller ikke flere mål.

Kampfakta:

Storhamar – Lillehammer 2-4 (0-0, 2-1, 0-3)
CC Amfi, 3867 tilsk.

1. periode:
Ingen scoringer

2. periode:
1-0 (24.50) Jacob Berglund (Andreas Hjelm, Eirik Salsten) PP, 1-1 (28.32) Henrik Eriksson (Sverre Rønningen, Nick Dineen), 2-1 (32.13) Patrick Elvsveen (Sondre Bjerke, Hjelm)

3. periode:
2-2 (46.01) Rønningen (Eriksson, Dineen), 2-3 (52.27) Rønningen (Adrian Ellingsen, Jonas Medby), 2-4 (52.38) Eriksson (Martin Gran)

Skudd: 38-20 (8-5, 14-7, 15-8)
Dommere: Marcus Vinnerborg og Mads Frandsen
Utv.: SIL 2 x 2 min, LIK  4 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.