Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Hvem slår tilbake?

Både Storhamar og Stavanger kommer fra tap mot Lillehammer. Tirsdag slår en av de tilbake i DNB arena.

Storhamar hadde kontrollen og ledelsen lenge, før det smalt med tre kjappe bakover på hjemmebane. Oilers måtte tåle statistrollen i prestisjekampen Hockey Classic på søndag, tross stort spillemessig overtak. Det ble deres tredje tap på rappen. Begge trenger poengene her for å komme seg på rett kjøl og hekte seg på topplagene igjen.

På leting etter form

ANNONSE

Etter en variabel start begynte Stavanger-laget å vise tenner før landslagspausa. Mot lagene på bunnen av tabellen haglet scoringene, mens eget mål omtrent var forseglet. En variabel seriestart så ut til å bare være et minne og formen fra den foregående sesongen i ferd med bli funnet igjen. Så kom pausa og etter den tøffere motstand og alt snudde igjen. Serieleder Sparta tok full pott både borte og hjemme, mens Lillehammer som kjent dundret over dem i Håkons Hall. Målene tørket opp, nullen sprakk.

Finne tilbake formen

Før pausa radet Storhamar opp fire strake seire. De fant måter å vinne på, det ble sving på overtallsspillet og de var skarpest når kampene skulle avgjøres. Omstarten mot Lillehammer forrige torsdag ble dermed en nedtur som man selvfølgelig vl prøve å rette opp i fortest mulig. DNB Arena har ikke vært noen lykkehall for de gule og blå på ei stund. Ikke siden Eirik Salsten scoret i overtid på slutten av sesongen 19-20 har det blitt seier der. Også det trenger å rettes opp i.

Ikke som forventet

Både Storhamar og Stavanger var forventet å lede an i årets sesong. Sånn har det så langt ikke vært. Stavanger ligger før oppgjøret på fjerdeplass, mens Storhamar er nummer seks, begge et godt stykke bak førsteplassen. Det er enda drøyt en halv sesong igjen og mange poeng å kjempe om, men begge vil nok definitivt være klare på at dette kan være en kamp hvor man virkelig kan få opp dampen igjen.

Kampen starter klokka 18.00 (merk tiden) og du kan se den på TV2 Sport 2 eller TV2 Play.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.