Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Det sies at å stenge en serie er det vanskeligste. Storhamar har fått muligheten nå, to muligheter faktisk. Det kan gi den nødvendige roen som trengs. Det er oftest sånn at det laget som kommer først til tre klarer det. Men skal man klare det på torsdag må en trend brytes. Det må vinnes på Jordal hvor man har tapt de tre siste og hvor VIF ikke har tapt på to måneder.

Alt eller intet

ANNONSE

For Vålerenga er utgangspunktet glassklart: vinn eller forsvinn! Det er et scenario som både kan få ut det beste og verste av et lag, et enormt press som både kan løfte og få det til å knyte seg. De blåkledde vil kunne lene seg på en solid hjemmeform og den overraskende store forskjellen på hvordan begge lag ser ut på de ganske forskjellige isflatene i denne serien. De kommer til å være desperate, de kommer til å komme ut i hundre, de kommer til å selge seg dyrt. Storhamar må være på tærne og listige.

Må ha hår på «kassa»

Det kreves et skikkelig «karstykke» av Storhamar på Jordal. Fysisk styrke i duellene rundt målene, mental styrke under press og i avgjørende øyeblikk. I tillegg kreves kalde hoder og smarte valg. Siste kamp på fremmed is må bare glemmes, de to før det bør være mer representable og da går det på marginer igjen. Om det ikke skulle gå har man fremdeles en hjemmekamp til å gå på, men det hadde vært veldig greit å få det gjort fortest mulig, ikke levne noen tvil og få et par dager ekstra før en eventuell finaleserie.

Damene også

Det er ikke bare gutta som kjemper med VIF i sluttspill om dagen. Storhamar-damene spiller kvartfinale mot Vålerenga om en plass i Final Four til helga. Tredje og avgjørende kamp spilles i CC Amfi i kveld klokka sju. Vi oppfordrer til å ta turen og hjelpe dem til en historisk plass i finalespillet!

Drar du ikke til Oslo ser du selvsagt kampen på TV2 Sport 2 eller TV2 Play. Sendinga starter 18.30 og pucken slippes 19.00!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.