Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Deilig å score foran 6100 tilskuere

Jacob Berglund scoret det viktige 2-0 målet mot Vålerenga.

Jacob Berglund var en lettet mann, etter at han scoret 2-0 målet mot Vålerenga.

-Fantastisk publikum

– Gratulerer med seier, scoring bestemannspremie. Hvordan vil du oppsummere matchen?

ANNONSE

– I dag synes jeg vi har mye bra spill, og vi skaper nok sjanser. Men jeg synes vi tar noen dumme utvisninger i dag. Heldigvis spiller vi fantastisk undertallsspill i kveld.

– Hvordan var det å score et så viktig mål foran «mætt fjøs»?

-Det er et helt fantastisk publikum her. Vi merker det på isen også at publikum er med i hver eneste takling, og det er veldig deilig å ha et sånt publikum i ryggen. 

Mer energi enn VIF

I alle 3 semifinalematchene er det Vålerenga som har kommet hardest ut fra start, også har Storhamar tatt mer og mer utover i kampene.

– Føler du at dere er bedre trent enn Vålerenga?

– Det kan kanskje virke som om vi har litt mer energi enn dem utover i matchene, men det kan også være tilfeldig at matchene har blitt sånn. Jeg tror også at vi har en fordel på grunn av bredden i stallen vår. Men, det føles som om det blir en jevn serie.

– Det er ganske fysiske kamper, hvordan er kroppen etter kveldens match?

– Den føles bra faktisk, men man skal kjenne at det er sluttspill, da hører det med å ha litt vondt, og det er en deilig følelse.

– Ny kamp allerede om 2 dager, hvordan tror du den blir?

– Vålerenga vil helt sikkert komme hardt ut, men vi må være bedre forberedt enn vi var sist på Jordal. Det er mindre bane der enn her på Hamar, men det har ikke så mye å si, tror jeg, avslutter Jacob Berglund.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.