Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Kan feste grepet

Lørdag kan Storhamar for alvor ta kommandoen i serien. Om de skal raske med seg en seier fra Jordal Amfi må de imidlertid være med fra start og hele veien inn! (Foto: Trond Lillebo)

Lørdag krysses midtpunktet i serien og Storhamar har så langt gjort det de må gjøre, nemlig vinne hjemmekampene sine. Skulle de få med seg en borteseier her vil de være i en meget god posisjon foran resten. Det fordrer full konsentrasjon, smartness, disiplin og en liten dæsj X-faktor i heksegryta på Jordal.

Vil snu momentumet igjen

ANNONSE

Initiativet i serien har svingt fram og tilbake i takt med hjemmebane hittil i serien. Det har vært små marginer i samtlige kamper, så de små detaljene avgjør. Ved forrige møte på Jordal var Vålerenga mest på fra start og da det jevnet seg ut hadde de marginene med seg. De vil dyrke følelsen fra forrige oppgjør og bygge en selvtillit rundt å være herrer i eget hus. Se opp for en ny rivstart fra de kongeblå her.

Klar tale fra kapteinen

Patrick Thoresen var svært klar på at han forventet bedre av laget sitt etter torsdagens kamp. I intervjuet med TV2 mente han at de måtte opp flere hakk om de skulle ha noen sjans på pokalen til slutt. Vi antar at mannen med den brede erfaringen, som selv har gått i bresjen i semien, kommer til å gjøre dette veldig klart i garderoben også og holde lagkameratene på tærne. Den svake starten sist kostet kampen og er ikke noe man ønsker å se gjentatt. Storhamar er store, tunge og fysiske og trenger å ta fram det fra første dropp på Jordal. Ikke bare for å kjøre VIF i senk, men stå i mot og holde de unna.

Første sudden?

I de tre første kampene har det vært så jevnt som det kan bli. Litt overraskende har man klart å avgjøre i ordinær tid hele veien. I en så tett serie som dette er det nesten litt underlig at det ikke har blitt noe overtidsarbeid ennå. Kommer den første sudden-kampen her?

Det finner du ut fra klokka 16.00, enten på plass på Jordal eller foran TV-skjermen hjemme. Matchen vises på TV2 Sport 2 og TV2 Play, sendinga starter 15.30!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.