Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Kindl fortsetter i gult og blått!

Jakub Kindl fortsetter karrieren i Storhamar også neste sesong!

Jakub Kindl (35) var en stor suksess i Storhamar forrige sesong. I kveld har tsjekkeren signert på en ny ettårskontrakt med klubben!

Backen med over 300 kamper i NHL og et tresifret antall landskamper for Tsjekkia var en meget solid defensiv brikke i Storhamar-laget som var ytterst nære å sikre seg kongepokalen.

ANNONSE

Kommer 1. november
På grunn av oppholdsregler i USA hvor Kindl og familien har bosatt seg må han bo der i seks måneder i strekk for å ikke miste oppholdstillatelsen. Derfor kan han ikke komme tilbake til Norge før 1. november.

-Unfinished business
Som leder i sportsutvalget har Sjur Rakstad-Larsen hatt mange gladsaker å dele denne våren og det er absolutt en av dem:

-Vi er selvsagt veldig glade for at Jakub vil komme tilbake til Storhamar. Han er en veldig god og solid back på isen, men også en leder og en viktig stemme i garderoben. Han og familien trivdes godt på Hamar og han ville gjerne tilbake for å vinne, forteller Rakstad Larsen.

I en kort kommenter til sil.no sier Kindl:
We will come back, we have unfinished business!

Les mer hos HA

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.