Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Kindl fortsetter i gult og blått!

Jakub Kindl fortsetter karrieren i Storhamar også neste sesong!

Jakub Kindl (35) var en stor suksess i Storhamar forrige sesong. I kveld har tsjekkeren signert på en ny ettårskontrakt med klubben!

Backen med over 300 kamper i NHL og et tresifret antall landskamper for Tsjekkia var en meget solid defensiv brikke i Storhamar-laget som var ytterst nære å sikre seg kongepokalen.

ANNONSE

Kommer 1. november
På grunn av oppholdsregler i USA hvor Kindl og familien har bosatt seg må han bo der i seks måneder i strekk for å ikke miste oppholdstillatelsen. Derfor kan han ikke komme tilbake til Norge før 1. november.

-Unfinished business
Som leder i sportsutvalget har Sjur Rakstad-Larsen hatt mange gladsaker å dele denne våren og det er absolutt en av dem:

-Vi er selvsagt veldig glade for at Jakub vil komme tilbake til Storhamar. Han er en veldig god og solid back på isen, men også en leder og en viktig stemme i garderoben. Han og familien trivdes godt på Hamar og han ville gjerne tilbake for å vinne, forteller Rakstad Larsen.

I en kort kommenter til sil.no sier Kindl:
We will come back, we have unfinished business!

Les mer hos HA

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.