Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Klart for derby

Torsdag er et klart for mjøsderby og første hjemmekamp på over to uker. Det blir deilig, men tøft!

Endelig!

Midt i en oppløftende periode for Storhamar-gutta kom landslagspausa. Nyttig, viktig, men også litt frustrerende etter ei finfin uke. Nå er det endelig duket for mer og det starter igjen med en skikkelig klassiker. Rett nok er det noen poeng mellom lagene, men disse kampene har det med å leve sitt eget liv. Storhamar jakter sin første trepoenger mot naboen for sesongen.

ANNONSE

Viktig LIK-uke

Manges fokus ligger på lørdagens Hockey Classic i Håkons Hall. For laget er det som vanlig om å gjøre å fokusere på en kamp om gangen og ikke la seg affisere av alt rundt. Det skal heller ikke stikkes under en stol at et godt resultat på Hamar nok vil hjelpe med å selge en del ekstra billetter til forestillingen. Etter en tung tid har pausa kommet godt for de røde og blå som nok vil se dette som en omstart på sesongen.

Blir formen med?

Storhamar på sin side ønsker å fortsette der de slapp før pausa. Fire strake seire har gitt både selvtillit og heng på tabelltoppen. Lillehammer har imidlertid vist seg å være ei tøff nøtt for de gule og blå så langt i sesongen. Sist de møttes på Hamar ble det en frustrerende kveld og tap 3-5. For en måned siden reddet de seg etter en sen snuoperasjon i Eidsiva Arena, hvor 0-2 ble til 3-2 etter sudden death.

Kampen starter klokka 18.30 og billetter er tilgjengelig i appen!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.