• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
I dag 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan

Presse og profil

Akkreditering | Grafisk profil

Presse

Akkreditering:
Vi har før denne sesongen innført et nytt billettsystem, som er basert på en app som finnes til iPhone og Android. Appen heter SIL.  Ønsker du akkreditering til våre arrangementer må du ha denne appen innstallert på din telefon, og ha lagd deg en brukerkonto.  Skulle du av ulike årsaker ikke ha mulighet for å laste ned appen må du melde fra dette i din akkreditering søknad. CC Amfi har begrenset med presseplasser, så vi anbefaler å være tidlig ute. På kamper med stor pågang forbeholder vi oss retten til å avvise søknader pga fullbooket pressetribune.

Vi har forhåndsakkreditering til alle våre arrangementer. Frist for akkreditering er 5 timer før kampstart. Vi godtar kun akkrediteringer fra arbeidende presse som skal levere nyheter, saker eller foto fra våre kamper, pressefolk som ikke er på jobb før/under/etter kampen løser billett som vanlig.

Du akkrediterer deg ved å sende en mail til [email protected] hvor du oppgir din oppdragsgiver, og om du er fotograf eller skrivende presse, samt ditt telefonnummer. Angående freelancere vil vi kun godkjenne akkrediteringssøknader fra dere som har en (betalt) arbeidsgiver pga plassutfordringer. 
Når søknaden er godkjent vil du få tilbakemelding via mail. Inngang via resepsjonen, inngang mellom hallene merket VIP.

Ankomst:
Når du ankommer CC Amfi utdeles presseakkrediteringen i resepsjonen, inngang merket VIP mellom hallene. Pressefasilitetene finnes i hallens 3. etasje, trapp & heis finnes til venstre etter resepsjonen og billettkontrollen (merket VIP). Det er ingen parkering ved hallen reservert presse, så vi henviser til de vanlige parkeringsfasilitene rundt hallen. På kamper med stor pågang forbeholder vi oss retten til å begrense antall akkrediteringer pr media, og henvise plasser etter egen prioritering.

Pressetribune:
De skrivende presseplassene i CC Amfi er flyttet ned en etasje, fra 4. etasje til 3. etasje. Samme beliggenhet i hallen, bare rett nedenfor der de gamle lå.
Samme inngang, samme trapp og samme retning etter man går ut døra ut mot hallen, bare en etasje lenger ned. Her vil man ha tilgang til hallens VIP-areale, med enkel servering. VIP-bånd får du i resepsjonen mellom hallen når du kommer til hallen (resepsjonen åpner 1t før kampstart.). Her henvender du deg som akkreditert presse.

Det er etabert et nytt område med bord, stoler, strømuttak og wifi. Passordet på presse-WiFi fås ved henvendelse til en pressevert.

Intervjuer i forbindelse med kamp:
Videointervjuer skal foregå foran GET-ligaens reklamevegg nede ved Storhamars garderobe. Andre intervjuer etter kamp foregår i samme område.

Pressehenvendelser
Jostein Smeby ([email protected])

Vi ønsker arbeidende presse velkommen på kamp.

Tilbake til toppen

Grafisk profil

For informasjon om vår grafiske profil og for å få tilsendt logoer i ønsket format, kontakt Lars Nikolaisen på [email protected] eller telefon 976 70 893

Tilbake til toppen