Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Kriget inn første stikk

Det ble som ventet intenst, hett og voldsomt spennende da de erkerivalene barket sammen i første semi. To kjappe mål i midtperioden snudde det Storhamars vei og la grunnlag for en viktig seier!

Mot spillets gang

Det ble ikke uventet en intens start på kampen. VIF var raskest ute av blokkene og var nær å ta ledelsen, men traff stolpen. Etter det tok hjemmelaget over og la et voldsomt press på. To overtall hjalp selvsagt på, men det ville seg ikke helt i siste instans. Eskild Bakke Olsen var nære da stolpen kom i vegen, ved et par andre anledninger var det nære, men manglet litt.

ANNONSE

Midt i Storhamar-presset tok VIF ledelsen på en overgang. Det glapp litt ute på sida og hete Karterud fikk fri bane. Selvsagt satte han pucken i mål. Etter dette tok VIF litt over og ga SIL noen problemer før det begynte å skje litt andre veien igjen mot slutten.

Helomvending

Midtperioden ble litt omvendt av den første. Nå var det Vålerenga som hadde mer av trøkket, men Storhamar som scoret målene. Det var et powerplay snaut halvveis som vendte på intiativet i det hele. Selve overtallet ga ingen uttelling, men fikk trøkket på det og målet kom.

Det var fjerderekka som bidro med den forløsende goalen. Eirik Salsten satte opp Anton Karlsson som dro til på direkten og rett i krysset. Jubelen hadde knapt rukket å legge seg før hjemmelaget noterte seg igjen. Eskild Bakke Olsen dro seg inn, men fikk ikke pucken over streka. Peter Quenneville var raskest frampå på den løse pucken og fortsatte sitt nydelig sluttspill. I mellomtida hadde forøvrig VIF skutt i stolpen. Kampen begynte å få temperatur nå, men ingen av lagene klarte å få noen flere pucker i mål før pause.

Booth satte punktum

Vålerenga måtte fram for å komme i kapp, de trøkket også bra på til tider, men fant ingen vei forbi Trym Gran. Storhamar hadde også sine muligheter, men sant og si var det et voldsomt misbruk av sjanser fra begge lag denne kvelden.

Storhamar havnet litt vel mye bakpå etterhvert og med fem minutter igjen tok Petter Thoresen en timeout for å få løftet troppene. Det fryktelig spennende minutter, men hjemmelaget sto av og fikk til slutt muligheten til å avgjøre i åpent mål. Patrick Thoresen jobbet pucken fri, David Booth kranglet seg fri fra backen og sendte skiva i det gapende buret. Første «sett» gikk til Storhamar!

Kampfakta:

Storhamar – Vålerenga 3-1 (0-1, 2-0, 1-0), 1-0 i kamper
CC Amfi, 6433 tilsk.

1. periode:
0-1 (14.15) Jørgen Karterud (Rasmus Ahlholm, Justin Harmonic)

2. periode:
1-1 (30.18) Anton Karlsson (Eirik Salsten, Patrick Elvsveen), 2-1 (31.56) Peter Quenneville (Eskild Bakke Olsen, Jacob Berglund)

3. periode:
3-1 (58.47) David Booth (Patrick Thoresen) – åpent mål

Skudd: 34-28 (14-8, 14-12, 6-8)
Dommere: Marcus Vinnerborg og Petter Bjerkan Bakken
Utv.: SIL 2 x 2 min., VIF 4 x 2 min.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.