Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Lagbygget fortsetter!

Markus Stensrud og Mathias Papuga har begge signert nye avtaler med klubben! (Foto: Mikael Strøm-Pedersen og Fredrik Hagen)

To Hamar-gutter blir med videre i klubben. Målvakt Markus Stensrud (19) og backen Mathias Papuga (19) har signert på nye ettårs-avtaler.

Stensrud slo gjennom med et brak i debutsesongen 21-22 og fortsatte utviklingen forrige sesong hvor han plasserte seg i topp fem i ligaen blant de med mest spilletid. Han rykket også opp med U20-landslaget. En skade satte han ut av innspurten, men han rakk tilbake halvveis inn i sluttspillet.

ANNONSE

Papuga debuterte på a-laget forrige sesong og viste lovende takter. På slutten av sesongen ble han lånt ut til Lørenskog for å få spilletid og var delaktig i deres opprykk. Det var sesongens andre opprykk for hans del, siden også han var med på U20-landslaget!

-Viktige signeringer

Leder i Sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, som er mannen bak de mange gode nyhetene om dagen, har dette å si om de seneste signeringene:

-Vi vil gjerne ha flest mulig Hamar-gutter på laget. I Markus har vi en av norsk hockeys mest lovende unge målvakter og en som allerede har bidratt veldig godt for oss i to sesonger. Sammen med Trym Gran vil han utgjøre en ung, spennende og ikke minst norsk målvaktsduo. Mathias viste at han tok nivået forrige sesong og fikk verdifull erfaring og istid på utlån da vi spisset laget mot slutten av forrige sesong. Han er en vi gleder oss til å se mer av i sesongen som kommer!

Les mer hos HA

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.