Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Like langt

En svak førsteperiode og misbrukte sjanser deretter kostet dyrt for Storhamar i den andre semifinalen. (Foto: Trond Lillebo)

Dårlig start

Det smalt fra første dropp på Jordal og etter bare åtte sekunder måtte en fra hvert lag ut og sone. Voksenhockeyen fortsatte og det ble meget fysisk de første minuttene. Etter tre minutter ble en liten miss i Storhamar-forsvaret grovt utnyttet og Partanen gjorde 1-0. Da hadde allerede Karterud vært alene med Gran, men blitt stoppet.

ANNONSE

Storhamar slet med å sette opp når de fikk overtall, men etterhvert vasket de fram noen sjanser i fem mot fem. Fysikken roet seg noe etter midten av perioden, men en utvisning skulle koste SIL dyrt. Patrick Thoresen gikk ned i en duell med Taimi, men kølla hans traff finnen i ansiktet og korrekt nok ble han idømt 2+2 minutter for høy kølle. Den sjansen tok hjemmelaget vare på da Olimb klinket inn 2-0. Storhamar var en klar nummer to denne perioden og fikk som fortjent.

Målløs midtperiode

Momentumet snudde etter den første pausa. Storhamar kom hardest ut og tok over spillemessig. Det holdt på å sprekke bak tidlig på, men båten bar. I stedet fulgte en rekke gode Storhamar-muligheter, ikke minst i et hvasst powerplay, men det ville seg ikke helt.

Mens Storhamar styrte spillet var VIF farlige på overganger og Trym Gran fikk testet seg skikkelig ved noen anledninger. Mitch Gillam i VIF-buret var heller ikke lettest å overliste og dro fram noen meget gode redninger. Han frustrerte SIL-løperne og hadde også hjelp av stolpen ved en anledning. Gran dro nok likevel fram kampens redning med en enorm stopp på Lindström som trodde han hadde scoret. Jacob Berglund fikk periodens siste sjanse helt på blank, men pucken skled av og skuddet gikk utenfor.

Litt for lite, litt for sent

Storhamar ville ikke gi seg på noen måte og fortsatte å presse på VIF. Dessverre manglet det litt på det siste lille og den nødvendige reduseringa ville ikke komme. De fleste med gule og blå hjerter trodde den hadde kommet da Anton Karlsson jublet for en puck i garnet, men den ble underkjent etter å ha gått via hansken.

Klokka tikket fra de gule og blå, men så kom muligheten. Andreas Martinsen lempet en puck over vantet og deretter klikket det for Storhamars overtall. Quenneville fant Patrick Thoresen på bakre og dermed var det kamp igjen. Det var imidlertid bare fem minutter å gjøre det på. Det ble et par gode muligheter til utlikning, men det ville seg ikke helt denne gangen.

Kampfakta:

Vålerenga – Storhamar (2-0, 0-0, ), 0-1 i kamper
Jordal Amfi, ? tilsk.

1. periode:
1-0 (2.57) Mika Partanen (Tobias Lindström), 2-0 (18.48) Mathis Olimb (Tommi Taimi, Partanen) PP

2. periode:
Ingen scoringer

3. periode:
2-1 (55.38) Patrick Thoresen (Peter Quenneville, David Booth) PP

Skudd: 29-32 (10-9, 12-14, 7-9)
Dommere: Marcus Vinnerborg og Roy Stian Hansen
Utv.: VIF x 2 min., SIL x 2 min.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.