Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Martin Johnsen vender hjem!

Spennende hamargutt skal endelig kle seg i a-lagsdrakta!

Martin Johnsen (19) vender hjem til Storhamar og har skrevet under en ettårs-kontrakt.

Martin er flasket opp i Storhamar-garderoben hvor han fulgte med pappa Pål fra han ble født. Han var tiltenkt a-lagsdebuten allerede i 19-20-sesongen, men fikk ikke dispensasjon da han ennå ikke hadde fylt 16. Etter sesongen gikk turen videre til Färjestads akademi hvor han fortsatte å levere imponerende tall og forrige sesong kom og debuten på klubbens a-lag. Han fikk 11 kamper den gangen, samt to CHL-kamper i høst. Han fikk også være med på litt av opprykket til U20-landslaget før han ble skadet og misset en god del av sesongavslutningen. Nå vender han hjem og er klar for neste steg i utviklingen!

ANNONSE

-Klar for å starte seniorkarrieren

Leder i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen synes det er hyggelig å få hjem en ung og lovende Storhamar-gutt: – Martin har et stort talent og er klar for å starte på seniorkarrieren. Det er vi selvsagt veldig glade for at han vil gjøre her. Vi gleder oss skikkelig til se en Johnsen i SIL-drakt igjen!

Se statistikken hans her

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.