Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Martin Johnsen vender hjem!

Spennende hamargutt skal endelig kle seg i a-lagsdrakta!

Martin Johnsen (19) vender hjem til Storhamar og har skrevet under en ettårs-kontrakt.

Martin er flasket opp i Storhamar-garderoben hvor han fulgte med pappa Pål fra han ble født. Han var tiltenkt a-lagsdebuten allerede i 19-20-sesongen, men fikk ikke dispensasjon da han ennå ikke hadde fylt 16. Etter sesongen gikk turen videre til Färjestads akademi hvor han fortsatte å levere imponerende tall og forrige sesong kom og debuten på klubbens a-lag. Han fikk 11 kamper den gangen, samt to CHL-kamper i høst. Han fikk også være med på litt av opprykket til U20-landslaget før han ble skadet og misset en god del av sesongavslutningen. Nå vender han hjem og er klar for neste steg i utviklingen!

-Klar for å starte seniorkarrieren

Leder i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen synes det er hyggelig å få hjem en ung og lovende Storhamar-gutt: – Martin har et stort talent og er klar for å starte på seniorkarrieren. Det er vi selvsagt veldig glade for at han vil gjøre her. Vi gleder oss skikkelig til se en Johnsen i SIL-drakt igjen!

Se statistikken hans her

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Espeland klar!

Lagbygget fortsetter med ufortrøden styrke. Ny mann inn døra er Stefan Espeland!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.