Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Matte er tilbake!

Den gamle back-klippen Mattias Livf er tilbake i Storhamar. Denne gangen som assistent-trener.

Da er det klart at Mattias Livf blir Petter Thoresens assistent på trenerbenken den kommende sesongen. Matte spilte for Storhamar mellom 2001 og 2010 og har siden vært bosatt på Hamar. Han har også steppet inn i trenerteamet ved anledninger tidligere.

Glad hovedtrener
Petter Thoresen rapporteres å være meget godt fornøyd med å ha fått med seg Mattias Livf i teamet sitt. Sist de to samarbeidet gjorde Thoresen Livf til sin kaptein, så det skulle ikke stå på samarbeid og tillit. 

Svensk-norsk Storhamar-gutt
Mattias kom til Norge i 2000 etter å ha spilt hele seniorkarrieren i lokale allsvenske klubber i Uppland. Først ble det en sesong i Trondheim før Storhamar kom på banen. Her ble han raskt en klippe i forsvaret og slo røtter i lokalmiljøet. Det ble ni sesonger og totalt 456 kamper i gult og blått for svensken som etterhvert gjorde nordmann av seg. I den forbindelse fikk han også med seg noen landskamper og et A-VM i 2007.

Fakta:
Navn: Mattias Livf
Født:  24.02.1973 i Östervåla, Sverige
Rolle: Assistenttrener
Meritter: 2 x norgesmester og 2 x seriemester med Storhamar. Seks offisielle landskamper.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Gamle kjente på besøk

Torsdag er det duket for ny treningskamp i CC Amfi når Mora IK kommer på besøk. Det er ikke bare klubben som er godt kjent for Hamar-publikum!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.