Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

MJØSDERBY NESTE

Seriestarten er fordøyd og det ei heftig uke med tett program starter i morgen. Mjøsderbyet i Eidsiva Arena starter en periode med fem kamper på ei drøy uke.
Share on facebook
Share on twitter

Variabel start

Verken Storhamar eller Lillehammer er vel helt fornøyd med sesongstarten. Storhamar sanket tre poeng mot Ringerike, men overbeviste ikke. Lillehammer på sin side kastet bort en god start og 3-1 etter førsteperiode mot MS og tapte overraskende etter sudden death. Det er med andre ord to lag som jobber med å komme skikkelig i gang.

Lykkearena

Stohamar har trivdes godt i Eidsiva Arena de senere årene. Faktisk har man ikke tapt her siden sluttspillet i 2018! Resultater er selvfølgelig ferskvare og nå er det ny sesong og nye kort, men gode minner dyrker selvtillit.

Jevnt for to uker siden

Lagene møttes i treningskamp for snaue to uker siden i den siste kampen i turneringa på Hamar. Den gang svingte det veldig fram og tilbake. Lillehammer fikk en knallstart og ledet 2-0 før Storhamar snudde til 4-2. Et tynt besatt SIL ble veldig slitne mot slutten og lot de røde og blå komme tilbake og vinne etter sudden death.

Sasja

Lillehammer har, som de fleste vel vet, fått Aleksander Smirnov som trener denne sesongen. Den rutinerte russeren vil garantert ha en plan for å slå gamleklubben og ha guttene sine klare. Noe av det viktigste for han vil nok være disiplinen. Både sist disse to lagene møttes og i seriestarten slet de med å holde seg ute av utvisningsboksen og ble straffet for det.

Powerplaymål mot Lillehammer i treningskampen sist.

Spillere tilbake?

Storhamar har manglet en del spillere i starten av sesongen. Akkurat hvem som er tilbake er ikke klart i skrivende stund, men trolig er Andreas Dahl klar for debut i gult og blått.

Se kampen?

Kampen starter 18.30 og om du ikke får kommet deg til Lillehammer kan du se den på TV2 Play.

Neste hjemmekamp er allerede lørdag da Stavanger Oilers gjester CC Amfi. Viktig info om billettkjøp og oppmøte finner du her

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.