Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Møter MS i krise

Sist Storhamar var på Manglerud fikk de seg en real smell. To måneder senere er mye forandret.

Torsdag stoppet Storhamar seiersmaskina Sparta på imponerende vis. Lørdag møter de en motstander på en helt annen retning i sesongen. Siden 1. oktober har de grønne og gule kun klart to seire og sju poeng til sammen på 15 kamper.

Trist utvikling

ANNONSE

De siste par ukenes hendelser er veldokumentert og forutsettes kjent for de fleste. Bunnen falt ut av satsingen og spiller etter spiller har forlatt «Garasjen». Det har blitt stortap etter stortap i både opptakten til og kjølvannet av hendelsene. Torsdag hadde de seksten spillere med til Lillehammer. De kjempet innbitt, men måtte likevel se seg slått 8-0.

Bevare fokuset

Hjemmeseieren mot Sparta torsdag var oppe og luktet på årsbeste fra de gule og blås side. Det var mye fortjent ros som ble delt ut etter den kampen. Igjen må det omstilles og forberedes  på en annen type kamp. Alle forventer tre poeng her, men ingenting kommer av seg sjøl og om man slipper seg ned noen prosent så kan ting brått bli veldig mye vanskeligere.

Ser oppover

Etter torsdagens seier hoppet SIL opp på femteplass og har skaffet seg kontakt oppover. Neste uke er VIF og Frisk motstandere, begge ligger innenfor rekkevidde foran på tabellen. Dermed blir både poengene og prestasjonen viktig for å komme seg opp på medaljeplassene før julepausa.

Kampstart på Manglerud er klokka 16.00 og du kan se kampen på TV2 Play.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.