Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Møter «nytt» MS

Etter at Knut Jørgen Stubdal tok over som trener på Manglerud har de grønne og gule blitt langt mer lik seg selv igjen. Storhamar før en tøff utfordring torsdag. (Foto: Fredrik Hagen)

MS har blitt MS igjen

Sesongstarten til Manglerud Star var mildest talt fryktelig. Etter seier over Lillehammer i åpningen gikk de poengløse fra de 13 neste kampene. Laget underpresterte grovt og det hadde tydelig satt seg i hodene. Da erfarne Knut Jørgen Stubdal tok over tømmene for en måneds tid siden snudde det imidlertid på den berømte femøringen. Defensiven har blitt langt bedre organisert og målvaktene har fått mye bedre arbeidsforhold. De tre første kampene under Stubdal endte med tre poeng (overtidstap) mot VIF, Sparta og Ringerike. De venter fremdele på seieren, men har blitt svært vanskelige å slå.

Må bygge på framgangen

Seieren mot Stavanger Oilers på fredag var en real opptur for et Storhamar som har vært inne i en tung periode. I den kampen var det herlig intensitet og trøkk i duellene. Det må man ta med seg videre til denne kampen, selv om rammen er ganske annerledes.

ANNONSE

Kampdag studio: I dag møter vi trener for  Storhamar Anders Gjøse og Oilers trener Todd Bjorkstrand. Ekspertpanelet bestående av Ole Eskild Dahlstrøm og Tor Nilsen vil går gjennom line-up,  sistnevnte vil også ta oss gjennom alle scoringer og høydepunkter  i pausene. Sendingen starter 15:30

Har slitt mot MS

Selv om MS har slitt i store deler av sesongen har de stelt til en god del problemer for Storhamar i de to møtene lagene mellom denne sesongen. Sist lagene møttes på Manglerud ble det en litt ufortjent seier etter å ha snudd kampen med to sene scoringer. På Hamar for en måned siden ble det 5-4 etter at MS nesten hentet inn 5-2. Skal det bli tre poeng denne gang må Storhamar opp på et lang høyere nivå.

Folk på vei tilbake

Skadelista til Storhamar er i ferd med å bli kortere enn den har vært den siste tida. Martin Rønnild er med for fullt og er trolig klar til start her. I tillegg har Jan Brejcak, som debuterte med bravur lørdag, faktisk fått trent med laget før denne kampen.

Brejcak kom godt i gang (Foto: Fredrik Olastuen)

Slik ser du kampen

Kampstart i «Garasjen» er klokka 19.00 og om du ikke tar turen til Oslo kan du se den live på TV2 Play.

Lørdag 30 Oktober           kl: 16:00

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Gamle kjente på besøk

Torsdag er det duket for ny treningskamp i CC Amfi når Mora IK kommer på besøk. Det er ikke bare klubben som er godt kjent for Hamar-publikum!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.