Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Naboskap til tusen!

Storhamar verdsetter godt naboskap og rivalisering. Til torsdagens kamp får Lillehammer 1000 billetter å selge til sine fans.

Siden 1957 har Storhamar og Lillehammer vært gode rivaler. De siste 31 årene på øverste nivå i norsk hockey og oppgjørene hører med blant høydepunktene i sesongen, ikke bare lokalt, men nasjonalt. Lagene har møttes i to NM-finaler og flere andre sluttspillrunder. Det er folkefest og fulle haller når publikum værer spenningen om hvem som skal ha hegemoniet rundt Mjøsa.

Klubbene er både rivaler og gode venner. De er nærmest hverandre geografisk og har samarbeidet gjennom alle år. Vi vet også at rivaliseringen skaper stemning og fyller hverandres haller når det smeller. Som det en gang har blitt sagt, med glimt i øyet: Vi ønsker oss et Lillehammer som er bare bittelitt dårligere enn oss!

Torsdag 17. november er det duket for atter et Mjøsderby i CC Amfi og vi ønsker å skape god gammeldags stemning, samtidig som vi gir naboen ei hjelpende hånd. Vi byr derfor Lillehammer på 1000 billetter til kroner 230! Overskuddet fra billettsalget går i sin helhet til Lillehammer Ishockeyklubb.

Vi i Storhamar Hockey mener samarbeid med naboen er en viktig sak. Vi har allerede et godt samarbeid med HamKam og Storhamar Håndball, senest med en felles samling for våre partnere og feststemning med 7000 tilskuere i CC Amfi etterpå. Dermed er det også naturlig å strekke ut hånda til den nærmeste klubben i samme sport. Vi trenger et bra Lillehammer, Innlandet trenger flere lag i toppen og sammen kan vi være enda mer attraktive for sponsorer. Vi sender også en utfordring til Gjøvik Hockey om å bli med og støtte opp om hockeyfest langs Mjøsa!

12 av spillerne i dagens a-stall er egne, lokale produkter, ryggraden i laget.

Storhamar Academy har denne helga hele 15 spillere ute på forskjellige landslag:

A-landslaget:
Eskild Bakke Olsen og Sander Vold Engebråten

U-20:
Marcus Stensrud, Mathias Papuga, Mathias Arnkværn (nå Mora), Isak Hansen (nå Leksand), Martin Johnsen (nå Färjestad), Christopher Lie og Mats Bakke Olsen (nå Malmö)

U18:
Ole Martin Johansen, Martin Holtet Lundberg, Even Herzeth Christiansen, Ole Indergaard og Axel Sandnes

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.