Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Noer signerte!

Jacob Lundell Noer klar for to nye sesonger i gult og blått!

Vi er veldig glade for å annonsere at Jacob Lundell Noer har signert på en ny kontrakt med Storhamar Hockey som strekker seg ut sesongen 24-25!

Jacob kom til Storhamar fra Lillehammer våren 2020 og har vist seg som en sentral brikke i laget. Spesielt i andre halvdel av inneværende sesong har 25-åringen vært i strålende form og også fått tillit på landslaget. Sluttspillet ble dessverre ødelagt av en skade, men nå er det altså duket for mange flere kamper i SIL for ham likevel!

Leder i Sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er veldig godt fornøyd med å ha signaturen til Noer på plass. -Vi er glade for at han vil fortsette utviklingen i gult og blått. Han har levert solid i hele år og vært spesielt godt synlig etter jul. Vi gleder oss til fortsettelsen!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.