Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nu kör vi!

Fest sikkerhetsbeltene, søndag slippes pucken for "drømmesemien" og med den hete følelser!

Vårsola varmer og snøen smelter. Det meldes friskt i mediene og mer eller mindre velfunderte tips om hvordan dette vil ende avgis i ekspertspalter og ved frokostbord hvor enn det finnes fans av de to lagene. Nå kommer fasiten, nå går vi løs på to uker hvor det hverdagslige havner på andreplass. Nå skal det nittende kapittelet av «the Neverending Story» skrives mellom norsk hockeys historiske kjemper!

Vil ha revansje

Forrige sesong møttes lagene i kvartfinalen og vinter kjempet de om sølvmedaljene i serien helt inn. Storhamar dro av med seieren i begge de to stridene, det er selvfølgelig oslogutta ute etter å revansjere. De vant det siste oppgjøret i serien og vil garanterte bygge videre på den opplevelsen. De fikk også litt tøffere motstand i kvartfinalen og kan ha en liten fordel av det, selv om det har gått ti dager sida de feide Frisk Asker ut.

Med Hedmarken i ryggen

Billettene har gått som varmt vetebrød. Storhamar går til dyst med hele regionen i ryggen. Det er by mot land på sitt aller beste og «vi» er klare! 10 dager med stillstand er over, et godt grunnlag er lagt, så gutta er også klare. Selv om kvartfinalen ble av det enkle slaget gjorde man de man kunne for å holde intensiteten oppe og lyktes bra med det. Det må gjenskapes og helst også heves enda et snepp her. Denne kampen blir en nøkkelkamp hvor vinneren får en fordel som kan bli veldig viktig i fortsetningen!

Noen ledige billetter

Det finnes noen enkeltbilletter her og der fremdeles, så det er mulig å få seg en plass om en er rask på labben. Heng med, dette er et must!!

Pucken droppes 17.00, husk å spise litt først, det kan bli en lang søndagskveld!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.