Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Ny nøkkelkamp

Nå er det best av fem som gjelder for avansement til NM-finalen og hjemmefordelen må beskyttes.

Lagene har vunnet en gang hver og semifinaleserien tegner til å bli akkurat så jevn som ekspertene mente på forhånd. Torsdag er Storhamar vertskap og akter selvsagt å ta tilbake initiativet i serien.

Jakter borteseieren

ANNONSE

Det er et år sida sist Vålerenga vant på Hamar, det i seg selv skulle være et mål for dem å rette opp i. Det blir likevel bare tall og fakta når vi kommer til sluttspill. I en realpolitisk virkelighet er det den ene seieren de må ha på Hamar som står i fokus. Skal de klare å komme seg til finale er de helt nødt om det, all den tid de kun har tre hjemmekamper. Sist var det de som slet foran mål, akkurat som Storhamar gjorde på Jordal. Det må ordnes opp i om den etterlengtede seieren skal komme.

Må spille hele kampen

De første 20 minuttene tirsdag var rett og slett ikke bra nok. Det var alle enige om, og det ble også tatt tak i. De siste 40 minuttene var de gule og blå best, men måtte jage og det ble litt stressete av det. Sjanser ble det likevel nok av, men det ville seg ikke helt og dermed ble det tap. Denne gangen må man være på fra start, ta initiativet og legge presset på Vålerenga. Revansjelysten som ligger i bunnen skulle være godt drivstoff for en rykende start.

Ny publikumsfest

Ingen skal lure på om dette er det helt store innen sluttspill her til lands. Kamp tre byr på det tredje fulle huset denne serien med tilhørende stemning som sømmer seg disse oppgjørene. Det her er virkelig det vi er med for!

Pucken slippes kl. 19.00.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.