Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Ny sesong, nye draktnummer!

Her kan du lese hvilke draktnummer årets nye spillere skal benytte og litt historikk rundt de.

En ny sesong nærmer seg og med det kommer nye spillere å bli kjent med. Tradisjonen tro starter vi med en gjennomgang av draktnummerne til de nye spillerne og litt historikk bak de.

Tradisjonelt på keeperplass
Vi starter bakerst på bana med den nyeste tilveksten på keeperplassen, Martin Lundberg. Romedølen har gått for det solide målvaktsnummeret 31 og føyer seg dermed inn i ei rekke som ble startet av Svein Harald Arnesen tilbake i 1987. Mika Rautio arvet det i 1997, mens Daniel Wälitalo var siste bruker i 2009-10.

Nytt til combacket I
Adrian Saxrud Danielsen er tilbake i gult og blått og markerer det med et nytt nummer fra sist han var her. Den gamle drakta med nummer 27 er byttet ut med 47, som han også har brukt i flere av klubbene han har spilt i ute. Det har kun vært brukt av en SIL-spiller tidligere, nemlig Hans Stubrud mellom 2003 og 06.

Pent brukt
Den canadiske backtilveksten Miles Gendron har gått for et nummer som heller ikke har vært så mye i bruk: 51. Det var sist i bruk av målvakten Jesper Englin i 13-14-sesongen. Før det i en håndfull kamper av André Paulsen og Dima Smirnov.

Dobbel fem
Petter Birkheim, som kom fra Grüner i vår, fortsetter med samme nummer som på Løkka, nemlig 55. Han blir den tiende som bærer dette nummeret i klubbens historie. De fleste vil vel forbinde det med Oskar Östlund, men lenge før han ble gjerne dette tatt med på ekstradrakter i settet og brukt til juniorer som kom inn på laget underveis. Mest kjente brukere fra denne tida er Eirik Skadsdammen (99-00) og Christian Olasveengen (01-02). Forrige back som brukte det fast var Martin Thelander i 07-08.

Nytt til comebacket II
Den andre som gjøre comeback i Storhamar denne høsten er Andreas Hjelm. Hans gamle nummer 22 har Martin Rønnild for lengst gjort til sitt eget, så nå blir det nummer 88 på svensken! Det nummeret har litt av den samme historien som 55, et nummer man gjerne bestilte på ekstradrakter. Ikke like mange brukere på dette og Andreas blir bare den fjerde. Mest kjent av de foregående: Patrick Thoresen i debutsesongen 99-00!

Peter arver fra Jan
Peter Quenneville blir sistemann ut og har dermed det høyeste nummeret av nykommerne: 89. Det er samme nummer som Jan Brejcak brukte forrige sesong og han var også den første som hadde den drakta i SIL.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Gamle kjente på besøk

Torsdag er det duket for ny treningskamp i CC Amfi når Mora IK kommer på besøk. Det er ikke bare klubben som er godt kjent for Hamar-publikum!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.