Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Pappalardo ny SIL-gutt!

Kenneth Pappalardo er klar for Storhamar Hockey!

Kenneth Pappalardo Gulbrandsen (21) er klar for Storhamar Hockey. Den tidligere Narvik- og Ringerike-forwarden har signert en ettårs-avtale med klubben.

Kenneth er opprinnelig Lørenskog-gutt, men dro tidlig ut og fikk sin hockey-utdannelse på Skellefteå AIKs akademi. Han fikk også fire seniorkamper der før han meldte overgang til Narvik litt ut i 20-21-sesongen. Da de rykket ned gikk turen til Ringerike hvor han har vært de siste to sesongene og vært blant lagets viktigste spillere og beste poengplukkere.

ANNONSE

-Har allerede bevist  på nivået

Leder i sportsutvalget, Sjur Rakstad- Larsen er glad for å ham ombord: -Kenneth er en norsk spiller i rett alder som allerede har bevist en del på dette nivået, men som også har godt utviklingspotensial. Vi gleder oss til å følge utviklingen hans og se han i gult og blått forteller han til sil.no, før han legger til at lagbygget er godt i gang og at flere nyheter vil komme utover våren og sommeren. 

Se statistikken hans her
Les og sak hos Hamar Arbeiderblad

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.