Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Pappalardo ny SIL-gutt!

Kenneth Pappalardo er klar for Storhamar Hockey!

Kenneth Pappalardo Gulbrandsen (21) er klar for Storhamar Hockey. Den tidligere Narvik- og Ringerike-forwarden har signert en ettårs-avtale med klubben.

Kenneth er opprinnelig Lørenskog-gutt, men dro tidlig ut og fikk sin hockey-utdannelse på Skellefteå AIKs akademi. Han fikk også fire seniorkamper der før han meldte overgang til Narvik litt ut i 20-21-sesongen. Da de rykket ned gikk turen til Ringerike hvor han har vært de siste to sesongene og vært blant lagets viktigste spillere og beste poengplukkere.

ANNONSE

-Har allerede bevist  på nivået

Leder i sportsutvalget, Sjur Rakstad- Larsen er glad for å ham ombord: -Kenneth er en norsk spiller i rett alder som allerede har bevist en del på dette nivået, men som også har godt utviklingspotensial. Vi gleder oss til å følge utviklingen hans og se han i gult og blått forteller han til sil.no, før han legger til at lagbygget er godt i gang og at flere nyheter vil komme utover våren og sommeren. 

Se statistikken hans her
Les og sak hos Hamar Arbeiderblad

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.