Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Patrick er klar!

Kaptein Thoresen har bestemt seg og går løs på en ny sesong i gult og blå

Vi er svært glade for å kunne komme med nyheten hele Storhamarfamilien har ønsket seg og håpet på: Patrick Thoresen har signert en ny ettårskontrakt med Storhamar Hockey!

Den beste!

Det er i grunn overflødig å bruke mange ord om Patricks betydning for Storhamar. I en alder av snart 40 er han fremdeles bestemann og den som står på hardest både på trening og kamp. Gjennomført profesjonell og med erfaring fra det aller høyeste nivået. I fjor igjen ble han lagets beste poengplukker og var helt i toppen av totallistene i ligaen. En selvskreven kaptein og leder i gruppa!

Storfornøyde!

Sjur Rakstad-Larsen i sportsutvalget har hatt mange gladnyheter å dele med folket denne våren, men stort gladere enn i dag har han nok enda til gode å ha vært: – Selvfølgelig er vi storfornøyde med å ha fått med Patrick videre! Både som spiller, leder og mentor for de unge er han uvurderlig for oss. Han er en spiller og en type som er fantastisk å ha i klubben, forteller han!

Fakta:
Navn: Patrick Thoresen
Født:  07.11.1983
Høyde/vekt: 182 cm/91kg
Posisjon: Løper
Fatning: Venstre
Meritter: 2 x Gagarin Cup-vinner

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.