Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Perfekt respons!

Storhamar slo tilbake fra seks baklengs med nullen og sikret seg matchball i semifinalen. I hovedrollene var BBQ-rekka som lå bak samtlige tre mål og keeper Trym Gran som stengte buret!

Grillparty i første

Den berømte BBQ-rekka var samlet igjen for første gang på ei stund. Det så de ut til å trives godt med og kvitterte like godt ut periodens to scoringer! Det startet i fire mot fire etter en situasjon der Martin Rønnild fikk fem og tre andre to minutter. Storhamar utnyttet tida de hadde før de havnet i undertall og tok ledelsen. David Booth avsluttet og keeper Gillam reddet bare nesten. Pucken seg over streka og inn.

ANNONSE

VIF prøvde seg i overtall, men fikk ikke til det helt store. Da Storhamar så fikk prøve seg med en mann mer ble det andre boller. Eller, egentlig ble det aldri det store spillet og trøkket, men de kom på en overgang. En herlig gjennombruddspasning fra Anton Karlsson sendte Jacob Berglund på blank. Avslutningen var knallhard, velplassert og strekte garnet helt ut! VIF var nære å redusere på direkten, men Trym Gran dro fram en av flere gode redninger i perioden. Et knallskudd i stolpen fra SIL ble periodens siste store øyeblikk.

Langt forsiktigere

Det ble et godt stykke lengre mellom de store sjansene i midtperioden. Vålerenga hadde mye puck og spill, men slet med å skape de store farlighetene av det. To overtall var ikke til stor hjelp for de heller og faktisk kom Storhamar til to gode muligheter på overganger. Trym Gran måtte dra fram en kvalifisert redning i det andre undertallet, ellers led han ikke under noen overbelastning.

Storhamar var gode i egen sone og holdt gjestene på avstand. De stakk på kontringer, men heller ikke de fikk de helt store sjansene. I likhet med VIF bød de på litt i mot i eget overtall også de, men det ble ryddet opp i. Dermed sto 2-0 seg til nok ei pause.

Ny smultring

Det ble ikke helt uventet en fryktelig intens tredjeperiode. Storhamar startet best, men fikk en skikkelig utfordring med to raske utvisninger mot og et minutts tid i undertall tre mot fem. Det gikk for sakte fra gjestene og de blågule kunne holde unna uten for mye problemer. Storhamar fikk noen fete sjanser til å legge lokket på kampen, men det ville seg ikke helt med siste pasningen eller avslutningene når det kom til det.

En god mulighet kom med et overtall åtte minutter før slutt. Det holdt på å ende i forferdelse igjen da VIF snappet en pasning og kom alene med keeper. Nå var det ikke hvilken som helst keeper, men Trym Gran og han dro fram en fantastisk redning med loffen slik at båten bar litt til. Klokka tikket Storhamars vei og etter en timeout for å stramme opp litt på slutten gikk det bra. VIF hadde rett nok et stolpeskudd etter å ha tatt ut keeper, men det ble det nærmeste de kom. Anton Karlsson kunne frelse de mange med hjerte for hjemmelaget med smekke inn det forløsende målet i tom kasse. Seks baklengs på Jordal var historie, nullen ble svaret på det og bedre kan det ikke gjøres. Nå er det matchball på onsdag!

Kampfakta:

Storhamar – Vålerenga 3-0 (2-0, 0-0, 1-0). 3-2 i kamper
CC Amfi, 5710 tilsk.

1. periode:
1-0 (2.53) David Booth (Jacob Berglund) 2-0 (13.11) Berglund (Anton Karlsson) PP

2. periode:
Ingen scoringer

3. periode:
3-0 (58.59) Karlsson (Booth, Berglund) – åpent mål

Skudd: 26-26 (7-7, 9-9, 10-10)
Dommere: Christian Persson og Marcus Wannerstedt
Utv.: SIL  5 x 2 min., 1 x 5 min. VIF 5 x 2 min.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.