Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

-Vi har jaktet på han lenge

Forrige sesongs poengkonge fra DEL2 klar for to sesonger på Hamar!

Storhamar Hockey har i dag skrevet under en avtale med den canadiske forwarden Peter Quenneville (28) for de kommende to sesongene. 

Quenneville beskrives som en målfarlig, høyrefattet forward som igjennom flere sesonger i europeisk ishockey har bevist at han produserer godt med poeng. Han har et godt skudd  og er også farlig rundt kassa. 

Han spilte i sesongen 2018/19 for Sparta Sarpsborg, hvor han produserte 56 poeng på 54 kamper, fordelt på 23 mål og 33 assists. 

Forrige sesong spilte Peter Quenneville for Lausitzer Füchse i DEL2, den tyske andreligaen. Her ble han beste poengplukker i ligaen med 85 poeng på 57 kamper (34+51), til tross for at laget ble nr 13 av de 14 lagene på tabellen. 

-Vi har jaktet etter ham lenge
– Vi har jobbet lenge med å sikre oss Peter Quenneville, og det er veldig deilig å endelig få signaturen på plass. Vi forventer at han skal være en produserende spiller for oss, og at våre utlendinger skal være «krydder» og levere noe ekstra. En sånn spiller er vi trygge på at Peter Quenneville vil være. Vi gleder oss til å se han på isen med ruina på brystet forteller Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportutvalg. 

Les mer statistikk hos Eliteprospects og les artikkel om signeringen hos Hamar Arbeiderblad

Se video med høydepunkter fra forrige sesong under: 

Fakta:
Navn: Peter Quenneville
Født:  09.03.1994
Høyde/vekt: 182 cm/84kg
Posisjon: Forward
Fatning: Høyre
Meritter: Dansk mester, USHL-mester. 

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.